PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=649905}

Daję nam rok

I Give It a Year
2013
5,6 34 tys. ocen
5,6 10 1 33557
6,0 8 krytyków
Daję nam rok
powrót do forum filmu Daję nam rok

Absolutnie...

ocenił(a) film na 6

Absolutnie zawiodło mnie zakończenie... Ogólnie jednak oceniam pozytywnie, no ale to zakończenie....

ocenił(a) film na 8
oska888

no a co Ci się nie podobało w tym zakończeniu ? jest pastiszem " happy endów" z klasycznych komedii romantycznych

ocenił(a) film na 7
jagamiga1

Mam podobne odczucia co autor tematu, naprawdę śmieszna komedia, ale to zakończenie... Dobrze, że nie było happy endu, ale trochę przesadzili z tą sceną na dworcu, szczególnie kiedy ***SPOILER*** obie pary chciały się pocałować, to już było żałosne.

ocenił(a) film na 6
RyczPie

Dokładnie o to mi chodziło.

ocenił(a) film na 5
RyczPie

zgadzam się... strasznie drażniące to zakończenie, mógł być z tego super film a wyszedł jakiś nierzeczywisty miks, pozostawiający jakiś zgrzyt w człowieku...

ocenił(a) film na 3
oska888

Mnie ten film jakoś zasmucił przez to zakończenie. Ale co kto lubi.

uniquesilver

Mnie również film bardzo zasmucił, wiele par które wychodziły z filmu miało podobne odczucie.
Mnie tylko zastanawia jedno ile związków po obejrzeniu tego filmu przemyśli sobie czy są dobrze dobrane :)

ocenił(a) film na 4
oska888

też uważam,że zakończenie było wręcz żałosne. ogólnie film też bez rewelacji, są momenty, gdzie można się pośmiać, ale całość bardzo średnia...

ocenił(a) film na 7
oska888

zgadzam się w 100% procentach, film niezły, ale zakończenie totalnie do bani.

ocenił(a) film na 7
oska888

Moim zdaniem powinno się skończyć tak, że oni przybiegają na ten dworzec ale tamci powinni ich olać i mimo wszystko razem odjechać:)
Sam film jako całość mi się podobał - było pare świetnych momentów przy których się uśmiałem :D

Głowny bohater (mąż) był najgorszym facetem w komedii romantycznej EVER!
To że panna, którą grała Anna Faris się w nim kochała to jakaś paranoja :D