Właśnie o odczucia do obu filmów chodzi w mojej wypowiedzi, nikt nie wie który będzie bardziej wart obejrzenia. Jeśli oglądałaś Sinister jedynkę to zobacz zwiastuny dwójki oraz filmu Dar i sama wyczuj na który pójść do kina. Swoją drogą ceny biletów do kina to nie jakiś wielki majątek więc z głodu nie umrzesz jak pójdziesz na oba :)
Oglądałem Sinistera,i oglądałem trailery Sinister 2 i Daru.I szczerze zobaczyłbym oby dwa filmy.Jak się uda to je zobacze :D
To Ty chłoptaś jesteś, a ja waliłem Ci kobieco :) No bo Milka to tak jakoś nie halo jak na faceta :P
właśnie wróciłam z kina; Dar-to taki thriller psychologiczny,nie najgorszy ale nuda trochę wieje-na pewno się "nie przestraszysz" jesli na to liczysz.Ja doradzam Ci Sinster-jeżeli liczysz na horror :-)
Od Daru nie spodziewam się strachu,tylko napięcia,a od Sinistera chce by był straszny.1-szy bardzo straszny nie był,ale jednak troche był,szczególnie mocna scena z kosiarką :D
Moim zdaniem ''Dar'' jest dosyć nudny, ciągnie się w nieskończoność i tylko w niektórych momentach dało się go oglądać z ciekawością, jednak zakończenie daje satysfakcje. Gdybym mogła cofnąć czas wybrałabym się zdecydowanie na sinister :)
Sinister 2!!!!!!!! Jedynka byla osom! I jest szansa ze utrzyma sie ten klimat. A po DARze to nie wiadomo czego sie spodziewac.