Dar

The Gift
2015
6,5 37 tys. ocen
6,5 10 1 36902
7,0 30 krytyków
Dar
powrót do forum filmu Dar

Czy iść na Dar czy Sinister 2 :/ Który może być lepszy ?

ocenił(a) film na 6
Milka124

Może Dar, a może Sinister2 ?

ocenił(a) film na 8
Artur7335

Tego nie wie nikt :D ale przynajmniej o odczucia do tych filmów chodzi :D

ocenił(a) film na 6
Milka124

Właśnie o odczucia do obu filmów chodzi w mojej wypowiedzi, nikt nie wie który będzie bardziej wart obejrzenia. Jeśli oglądałaś Sinister jedynkę to zobacz zwiastuny dwójki oraz filmu Dar i sama wyczuj na który pójść do kina. Swoją drogą ceny biletów do kina to nie jakiś wielki majątek więc z głodu nie umrzesz jak pójdziesz na oba :)

ocenił(a) film na 8
Artur7335

Oglądałem Sinistera,i oglądałem trailery Sinister 2 i Daru.I szczerze zobaczyłbym oby dwa filmy.Jak się uda to je zobacze :D

ocenił(a) film na 6
Milka124

To Ty chłoptaś jesteś, a ja waliłem Ci kobieco :) No bo Milka to tak jakoś nie halo jak na faceta :P

ocenił(a) film na 8
Artur7335

Taki mam nick bo moje nazwisko troche mi przypomina Milke więc tak już jest :D

Milka124

właśnie wróciłam z kina; Dar-to taki thriller psychologiczny,nie najgorszy ale nuda trochę wieje-na pewno się "nie przestraszysz" jesli na to liczysz.Ja doradzam Ci Sinster-jeżeli liczysz na horror :-)

ocenił(a) film na 8
wiola323

Od Daru nie spodziewam się strachu,tylko napięcia,a od Sinistera chce by był straszny.1-szy bardzo straszny nie był,ale jednak troche był,szczególnie mocna scena z kosiarką :D

Milka124

Moim zdaniem ''Dar'' jest dosyć nudny, ciągnie się w nieskończoność i tylko w niektórych momentach dało się go oglądać z ciekawością, jednak zakończenie daje satysfakcje. Gdybym mogła cofnąć czas wybrałabym się zdecydowanie na sinister :)

ocenił(a) film na 8
sanagxx

Sinister dopiero 21 sierpnia :)

Milka124

Nie zwróciłam uwagi, jestem dość zabiegana także jak wchodzę do kina to pierwszy film z brzegu :)

sanagxx

Ale dziękuje za zwrócenie uwagi, dzięki temu 21 sierpnia wiem na co pójdę :)

ocenił(a) film na 8
sanagxx

Nie ma problemu :)

ocenił(a) film na 8
Milka124

Sinister 2!!!!!!!! Jedynka byla osom! I jest szansa ze utrzyma sie ten klimat. A po DARze to nie wiadomo czego sie spodziewac.

ocenił(a) film na 8
izak1

To prawda.Jedynka była świetna.Jednak Dar też mnie zainteresował :D