Czy to jest już oficjalnie potwierdzone, że on zagra Jace'a, bo podobno wcale nie chciał przyjąć tej roli. Udział Lily jest potwierdzony, sama widziałam na blogu autorki Mortal Instruments, ale o Alexie nic na 100%.
,,TiI'' to ja miałam w pierwszej klasie gimnazjum i pani nam pozwoliła jeszcze obejrzeć film. Jednak to nie było dobrym pomysłem... Chłopaki nie są na tyle dojrzali by to oglądać jeżeli jest o miłości.... A książka mi się podobała. ,,RiJ'' też fajne;p
Chodziło mi o książki/lektury takie jak ,,Krzyżacy'' cz inne podobne.
coż... ja jeszcze "Zbrodni i kary" i "Lalki" nie miałam (pierwszak ze mnie ;P), ale były książki warte uwagi ;)
oh... zobaczcie sobie do jakiej postaci z Disneya porównują postaci z TMI http://mortalinstrumentsinfernaldevices.tumblr.com/post/3592900443/the-mortal-in struments-men-as-disney-men (nie chcę wiedzieć co ten Disneyowski Luke ma w majtach ;D ), drogie panie (i panowie jeżeli jacyś tutaj są ;P ) jeszcze 28 dni (prawie 27) do amerykańskiego wydania "City of Fallen Angels"!
Ahhh, no i drogie kobiety sto lat i wszystkiego naj w dniu naszego święta ;) ;*;*;*;*
'Krzyżacy' nie byli tacy źli, ale 'W pustyni i w puszczy' to był dla mnie koszmar- kompletnie nie mogłam tego strawić;P A, i 'Nad Niemnem' nie jest takie w sumie złe, jak mówią- jak się człowiek wciągnie i nie skupia się jakoś strasznie na opisach przyrody, to szybciutko leci;)
Ja też nie chcę tego wiedzieć... Tak samo jak tego, czemu przy pasku Jace'a zwisa coś na kształt ogona szopa-pracza;D
Dziękuję i nawzajem!!! Sto lat, dziewczyny!;);****
PS. Nie mogę się doczekać wydania CoFA- ale to raczej większość tutaj nie może;D
Ok... jeżeli Alex się nie zgodzi zagrać Jace'a to proponują tych gostków: Douglas Booth i Max Irons. Douglas jest (moim zdaniem) przystojniejszy, ale za to Max ma ostrzejszy wyraz twarzy (a Douglas taki łagodny). Kurde... już sama nie wiem, kogo wy wybieracie, oczywiście wykluczając Alexa, który z panów bardziej pasuje wam do roli Waylanda? ;D
Cassie Clare jest za Douglasem. Jak dla mnie mógłby być właśnie on, ale najpierw chciałabym zobaczyć jak on w ogóle gra, bo choć urodę ma to talent też by się przydał. Jeżeli macie jakieś linki, żeby zobaczyć czy Douglas potrafi grać to poproszę ;)
niedługo w USA wyjdzie nowy film "LOL" z Miley Cyrus i Ashley Greene, w którym gra, ale na razie chyba nie zagrał w żadnym filmie, z którego można go kojarzyć, no ale dajmy chłopu szansę, już nie raz spotkałam się z tym, że aktor jest dobry w tym co robi, ale trzeba wielkiego BUM w jego karierze (czyt. dostania głównej roli) by pokazać na co go stać, a nóż się okaże jest dobry... odpukać w niemalowane ;P
Cóż, nie wiem, jak chłopcy grają, ale mi z wyglądu baaardzo przypadł do gustu Max Irons i jeśli nie Alex, to jego widziałabym w tej roli;P
PS. A macie takie linki co do Maxa?;P Miejmy nadzieję, że odziedziczył po ojcu talent aktorski;) Ale nadal moim numerem jeden do tej roli jest Alex-żeby nie było;)
Linka z Maxem wrzucili na www.cityofbonesmovie... oto on => http://www.cityofbonesmovie.com/2011/03/max-irons-for-jace-red-riding-hood-video /
Moim numerem jeden również nadal Alex, a dalej Douglas, następnie Max (chociaż znając życie to pewnie i tak wybiorą aktora zupełnie innego xD)
U mnie numerem jeden- Alex, potem Max, a na końcu Douglas- chociaż znając życie, to tamwood ma rację;D
A i dzięki za linka:*:P
A u mnie Alex Number One (tym razem nie Four ;P), później Doglas, a na końcu Max, i kurde... na co Alex jeszcze czeka? Mógłby wreszcie powiedzieć TAK lub NIE!! Do amerykańskiej premiery CoFA jeszcze 10 dni!! (Chwała Bogu, że powstają nieoficjalne tłumaczenia, bo bym umarła czekając na oryginał ;P)... ;)
A ja chyba sobie na polski orydżniał poczekam... myślę, że do tego czasu wytrzymam.
W końcu nie ma to jak czuć książkę w dłoniach i móc przewracać kartki, a nie sterczeć przed monitorem (chociaż zawsze można wydrukować)... zresztą nie ważne... czekam do maja xD
Alex skutecznie unika odpowiedzi na pytanie, które nas nurtuje, tak oto odpowiada na to "czy zagra Jace'a":
Q: Are you going to play Jace Wayland in The Mortal Instruments: City of Bones? (by @ShadowGirl_)
A: Love the books. I can’t tell you anymore than that at the moment.
Link nie działał ;/
Ehh... Może oni mu dali taki zapis w umowie, że do kiedyś tam ma zakaz mówienia o tym, czy coś? No bo jakby miał nie zagrać, to po prostu by chyba to powiedział, i tyle, a czasami aktorzy maja taki zapis w umowach, kiedy studio i producenci spodziewają się, że film będzie hitem...;P Już sama nie wiem;D Mogliby w końcu powiedzieć, czy tak, czy nie, a nie tak się bawią z nami... Oj nieładnie, Alexie P. i studio Screen Gems, nieładnie...;P