JEST prawie w 99.99% szansy ze on to zagra, bo prócz produkcji namawiającej go do tego, i Lily COllins... sam potwierdził że ma zamiar iść na casting.. i ma ochotę zagrać Jace'a. więc módlmy się aby na kastingu nie pojawił się ktoś lepszy *_*
Tylko nie Eragon!!!! Błagam, tylko nie on. On nie nie potrafi grać.... JCB nie jest taki zły, ale on ma dziewczeńską urodę i jest chudziutki jak mój wskazujący palec...
A może Piotr z Opowieści z Narnii? William Moseley też jest fajny, ale już chyba zbyt dorośle wygląda... ;/
ten z Narnii ma fryzurkę za bardzo a'la Biber i wygląda na dziecko Disney'a - więc zdecydowane NIE, chociaż może dobrze gra, kto wie? ;D Eragona co prawda daaawno temu oglądałam, więc nie pamiętam jak gra Ed ;P JCB widziałam tylko w Zmierzchu, ale podobno fajnie gra w tych serialach co są ostatnio na topie ("Gra o tron" i "Camelot"). Wybór prosty jak na razie Alex lub JCB (bo dopiero teraz zauważyłam, że ten z Eragona ma taki DUŻY nos ;D) ;) ;D
JCB w Prisoner fajnie wyglądał, chociaż film był raczej słaby tzn serial.. A w grze o tron to ja go nie pamiętam, chociaż grał tam faktycznie... ;/ Producenci mają ciężki orzech do zgryzienia..
I znowu się zgadzamy, gabry- albo Alex, albo JCB;D Ja właśnie od początku zauważyłam- JCB to się wyśle na siłownię, trochę zmieni fryzurę, umaluje inaczej i powinno być nieźle, a nosa Speelersowi nie zmienisz;D No ja ci powiem, że jak widziałam fragmenty Camelot (bo na razie nie widziałam całego, ale mam zamiar), to całkiem fajnie chłopak gra;P I zgadzam się- William Moseley jakoś nie pasuje, tak jak nie pasowałby mi np.Mitch Hewer;P
Mitch już zawsze będzie mi się kojarzył z całkiem nieźle, skądinąd, zagraną rolą Maxxie'go w Skins;P Tym bardziej, że on nie gra w tylu produkcjach co np.Nick Hoult, chociaż i tak moja pierwsza myśl, jak go widzę w jakiejś zapowiedzi itp., to Tony Stonem;D
Mitch zawsze zostanie Maxxiem, a szkoda go, za ładny na pedałka (ale w realu chyba nie jest?) ;D moje zboczenie - przystojni Anglicy, zostają ci panowie co podałam wyżej ;P nie wiecie kiedy tak dokładniej ruszają zdjęcia do filmu? ;)
Nie mam pojęcia, ale chyba nie jest;P Nie tylko Twoje- zazwyczaj, jak podoba mi się jakiś aktor, to potem się okazuje, że ma w sobie krew brytyjską;D nie wiem, ale gdzieś słyszałam, że pod koniec wakacji chyba;P
cóż muszę przyznać, że Ben Stone (o którym ostatnio piszą na stronce TMI) ma na TYM zdjęciu ładną szczękę (i te włosy!!) ;D http://media.tumblr.com/tumblr_llpusaRGc21qf5jot.jpg bo na innych ma makijaż gorszy od niejednej dziewczyny, świeci się jak bombka na choince ;D ale chyba osobę na tej fotce można pomylić z Alexem, podobni "nieco" ;P
No w sumie;D Całkiem niezły;D Zgadzam się- te włosy...;D na TYM zdjęciu- czyli na innych jest gorzej, jak rozumiem?;P
na innych wygląda jak panienka ze zbyt dużą ilością pudru i tak... babsko ;P ;D
http://www.robertdaheyphotography.com/images/large/Ben%20Stone_0237_v2.jpg
http://www.robertdaheyphotography.com/images/large/Ben%20Stone_0259_v2.jpg
może to dlatego, że na tych zdjęciach jest młodszy, ale kto wie... ;P
O Boże,już rozumiem co miałaś na myśli, zaznaczając "na TYM zdjęciu";D Na tym pierwszym zdjęciu wygląda jak Justyn Bimber w wersji blond, a na drugim jak domorosły mucho macho;D Alex, come back!!!;D Albo JCB ewentualnie, który, jak to ujmę cytując bodajże brata Zachariasza z CoFA- "nie jest nie do uratowania";P Zapędzi się kolegę na siłownię i do fryzjera, podmaluje odpowiednio i może być całkiem nieźle;D
Poza tym wiesz, młodszy młodszym, Alex tam grał od dzieciaka właściwie i jak widzę jego zdjęcia gdy był, podejrzewam, mniej więcej w tym samym wieku co Stone na tych zdjęciach, to nie powiedziałabym, że wygląda na nich babsko- ot, ładny chłopiec, który kilka lat później stał się cholernie przystojnym facetem;D
na tym 2 zdjęciu można go pomylić z kobietą z krótka fryzurką ;D ale na aktualnym zdjęciu przystojniaczek z niego ;P
Krążą plotki że o posadę naszego Jace'a walczy też Nico Tortorella. Mi osobiście nie przypadł do gustu ;/ bardziej pasuje na Magnusa xd a jego kwadratowy łeb mnie odstrasza -_-'
rzeczywiście z tym kwadratowym łbem nie ma żartów!! jakby zrobili z niego Jace'a to.... bleee!! nie mogliby nam tego zrobić, z resztą wtedy mieliby do czynienia ze mną i Avą! ;D no nieee Ava? ;P ;D Nie wiem czemu, ale zawsze jak wyobrażam sobie Magnusa to jest to bardzo wysoki facet około 30, a wszystkie fanowskie propozycje to jacyś niscy, nastoletni Chińczycy (tak w ogóle to w książce było napisane, że Bane jest Chińczykiem, bo ja sobie niczego takiego nie przypominam ;/ ) ;D
Boże, uchowaj od Tortorelli!;D Przecież on nie ma w sobie nic z dosyć subtelnej urody Jace'a, a już na pewno nie ten kwadratowy łeb! Oj tak, gabry, już my byśmy im dały popalić;D Popamiętaliby do końca życia, a nawet dłużej;D A co do Magnusa- ja też właśnie tak sobie wyobrażam, nie rozumiem więc, czemu nagle ktoś mi wyskakuje z chudym Chińczykiem;P Poza tym, nigdzie nie jest powiedziane, że Bane jest Chińczykiem, tylko że jest Azjatą, a to drobna różnica;P Na litość Boską, Azja nie składa się tylko z Chin przecież;P