Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 95 tys. ocen
6,5 10 1 94603
4,2 9 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

Zupełnie nie tak powinno to wyglądać! Według mnie Bower w ogóle nie nadaje się do tej
roli. Tak samo Clary powinna zagrać moim zdaniem Molly C. Quinn, a nie jakaś dziewuszka
z trawą zamiast brwi. Jace... Najlepszy byłby Alex Pettyfer, ale z młodszych lat. Za późno
wzięli się za ekranizację.

ocenił(a) film na 5
Rothie_Dell

Rothie Dell , Miraculos life, Pani Zima 1989 - CAŁKOWICIE POPIERAM ;D

ocenił(a) film na 10
kosta15

dzięki :>

ocenił(a) film na 5
ocenił(a) film na 4
Kerubit

Molly C.Quinn wyglada jak miss Teksasu (i nie jest to komplement)

ocenił(a) film na 5
Kerubit

tak, tak, tak. Jamie jest uroczy i widać w zapowiedziach, że się wczuł w rolę Jace'a. Wygląda mrocznie z tymi blond włosami i czarnym stroju z tatuażami. Nie wyobrażam sobie innej obsady jak on, Lily i Robert. http://www.youtube.com/watch?v=NzFslvztsyU#at=141

ocenił(a) film na 7
IKnowWhatYouAre

ja znów miałam dość specyficzny problem, ponieważ czytając książkę w roli Luke'a wciąż widziałam aktora grającego Lupina w Potterze... przypuszczam, że to przez "wilkołaczą przypadłość" ;p i mimo, iż uwielbiam Aidana Turnera (pewnie przez rolę w Hobbicie ;p ) to moja wyobraźnia płatała mi spore figle, akurat w przypadku tej postaci ;p

ocenił(a) film na 5
amandzia_00

Mnie tam pasuje każdy aktor byleby dobrze grał i troche przypominał postać z ksiązki. Akurat wybór tej obsady jest dobry wg. mnie:)

ocenił(a) film na 5
amandzia_00

szczerze to mi tez trochę się kojarzył z Lupinem ;d

ocenił(a) film na 10
Kerubit

bosz...... wezcie sobie obejrzyjcie pare wywiadow z nim. to sie zachowuje dokladnie jak Jace..... zmienicie zdanie.

TheWampirka

Prawda, prawda. Nawet Cassie jest nim zachwycona, a skoro autorce się podoba, to jak ludzie mogą twierdzić, że Jamie kompletnie nie pasuje?

ocenił(a) film na 7
Pani_Zima_1989

Spotkałam Jamiego na żywo, jest przemiłym człowiekiem, zabawnym uśmiechniętym i... bardzo Jace'owym :) Na dodatek było mi dane zobaczyć 5 minutowy urywek z filmu, w którym Jamie naprawdę powalił swoją grą. To samo reszta aktorów(Szczególnie Robert Sheehan wcielający się w rolę Simona: to była MIAZGA). Także... trochę optymizmu :) Po tym, co zobaczyłam, pozbyłam się wszelkich wątpliwości, o ile wgl jakiekolwiek miałam :D

nanaja328

Serio serio? Widziałaś go na żywo? Dziewczyno, teraz to ci zazdroszczę.
Ja szczególnie polubiłam Jamiego po obejrzeniu kilku wywiadów z nim, wydaje mi się takim otwartym, uroczym czlowiekiem, że nie wyobrażam sobie jak można go nie lubić. Super, że w rzeczywistości też taki się okazuje.

A gdzie go spotkałaś, jesli można spytać?

ocenił(a) film na 7
Pani_Zima_1989

Byłam w Londynie w zeszłym tygodniu na London Film and Comic Con gdzie Tmi miało swój panel. I dwa dni wcześniej na eveningu z Cassie w St. James Piccadilly Church(jeśli ktoś śledził wydarzenia, to właśnie tam wziął gitarę i dla nas zagrał dwie piosenki, co było asgkjsadgkjsdgljsgdljsfdgkdfkdfg i jeszcze bardziej asjkdgjdsgsdgdfsgd).
Jego sposób bycia jest naprawdę Jace'owy. Tego się nawet nie da oddać na filmikach, bo... to po prostu jest. Jakby naturalne :D Miał do podpisania w kosciele ponad 600 ksiażek i do KAŻDEGO kto podszedł powiedział coś miłego, uśmiechnął się i ogólnie był niesamowity. Cassie z resztą też, ale Jamie! Oj Jamie.

nanaja328

Grał na gitarze?oooooo, dobra, już dosyć, bo jeszcze bardziej ci zazdroszczę:)
Przeczytalam twoją wypowiedz poniżej o tym jego wzroku i zazdroszczę jeszcze bardziej, hihi. Uwielbiam facetów o przeszywającym wzroku.
Matko, spotakać Jamiego na żywo i żeby jeszcze na mnie patrzył..... Marzenie.

ocenił(a) film na 10
nanaja328

Ja bardzo chcialam isc na to spotkanie z Cassandra Clare ale niestety nie udalo mi sie kupic biletow.Zostaly bardzo szybko wyprzedane.Na comic con nie moglam isc ze wzgledu na prace a szkoda.Gratulacje ze Ci sie udalo :)

ocenił(a) film na 7
pandora0

Ja miałam w sumie szczęście z tym eveningiem, bo jak miałyśmy kupić bilety z koleżanką, to akurat się wyprzedały... Ale szczęśliwy zbieg okoliczności się zdarzył i i tak miałyśmy bilety :D

ocenił(a) film na 10
nanaja328

tylko pozazdroscic :)

nanaja328

so jealous!!!

ocenił(a) film na 6
nanaja328

O rany, zazdroszczę Ci ! Sama bym chciała go spotkać, chociaż z obsady wolałabym chyba Jonathana Rhys Meyers'a. Ja od początku byłam za Jamie'em, lubiłam go po "Sweeney Toddzie". Jak dla mnie, obsada pasuje w każdym calu :)

ocenił(a) film na 7
assasymphonie

Ja nie wybrzydzam, bo jednak... Spotkałam Jace'a! Jace na mnie patrzył! I to tak naprawdę patrzył, bo na panelu na comic conie zadałam mu pytanie jako ostatnia. Najdłuższe pięć minut mojego życia. On ma po prostu przeszywający wzrok, ale to bło całkiem miłe. W sumie.
Teraz misją jest spotkać Roberta Sheehana dla mnie. :D

ocenił(a) film na 6
nanaja328

To życzę powodzenia w tej misji :D Oby Ci się udało ;)

ocenił(a) film na 7
assasymphonie

Taki jest plan, zobaczymy, jak z realizacją :D