pod koniec 3 części i na początku 4 w końcu są razem ale dalej nie wiadomo czy jednak będą czy nie
Tak, będą razem :)
Tak samo jak Malec, Sizzy (chociaż tutaj autorka nas kompletnie zaskoczyła, takim obiegiem spraw) :)
Tak. Niedawno skończyłam czytać 6 część. Oprócz Jordana i Mai wszystkie dotychczasowe pary będą razem. Jedna z nich na koniec nawet się pobierze. Wątek Simona był szczególnie ciekawy na końcu książki. Polecam całą serię tym, którzy jeszcze jej nie przeczytali.
@alusia1233
Nurtuje mnie jedna rzecz, z tego co pamiętam w 4 częsci był ślub Luke'a i Jocelyn :)
o co chodzi? :) Cywilny/kościelny i te sprawy ? :D
jezeli byl to raczej nie koscielny bo Nocni Lowcy nie wierzyli w takie sprawy,no chyba,ze dla charakteru zrobili w kosciele
Ślub Luka i Jocelyn odbył się na farmie w stodole, a wesele w domu. Jeśli kogoś interesuje kilka wątków z książki piszcie na priv. Z chęcią opowiem kilka szczegółów. Może nawet napiszę kilka wątków.
No tak, ale w 6 części też był ślub ich ;d wiec o co chodzi xd
Nie da sie do Cb na priv napisac..
Nie, wiem juz wszystko tylko to mnie nurtowalo, bo wydawalo mi sie ze ten ślub był, bo pamietam, że były jakieś wątki o sukniach, jak ladnie wyglądają itp ;)
Jakies przyjecie na pewno bylo..
ja zakonczylam na 3 i potem szczerze z tego wyroslam ale jestem tak ciekawa a Jace ba tak cudny charakter,ze musze od nowa przeczytac wszystkie 6
Z książek się nie wyrasta, nawet fantasy :D
Szczerze, dużo można sie z nich nauczyć, bo demony i te sprawy są najmniej ważne w tym przypadku :)
Miłość , przyjaźń, więzie, parabatai itp :)
Polecam ci. Choć 6 części jeszcze nie ma w sprzedaży polecam ci przeczytać wszystkie.
to chyba jasne.. przeciez ten dramat stracilby sens
o wiele lepsze sa Diabelskie maszyny wiec polecam zacząć od nich