kolejny film zawierający anty europejską czytaj skierowaną przeciw białemu człowiekowi propagandę,gniot made in netfklix.Znowu czarni bohaterscy reszta beee,
Kiedy ludzie przestaną to oglądać,,,ja mam dosyć po pierwszym odcinku.
racja zgadza się pomyłka , to nie netflix ,,,,no kolorowi nie są głównymi bohaterami ale stanowią większośc co nawet jeśli film ma byc skierowany do takiej widowni jest durne bo nawet w południowych stanach USA stanowią dopiero połowę ludności,nie mam nic przeciwko takiemu czy innemu kolorowi skóry narodowości ale szlag mnie trafia jak widze w wielu produkcjach ustawianie ludzi białych jako zboczeńców i bandytów a czarnych -mają taki wtedy wyraz twarzy jakby dostali solidnego kopa w dupe ale rozumią ze białas jest tępy i to zniosą......i ci kolorowi ratują świat
Przykład TWD szeryf ,który pasuje pod ścianę płaczu i ekipa ,,,,
Tak śmiejmy się z czarnoskórych, którzy przez praktycznie całą historię mieli ograniczony dostęp do wiedzy, że niczego nie wynaleźli :P
Jak chcesz się czegoś dowiedzieć o czarnoskórych wynalazcach, którzy odkryli coś lepszego niż dzidę, to proszę: https://zapytaj.onet.pl/Category/014,003/2,14293637,Czy_ktos_potrafi_wymienic_cz arnoskorego_wynalazcemysliciela_ktory_ma_swoj_wklad_w_rozwoj_ludzkiej_cywilizacj i.html
Śmieszne, że masz Willa w avatarze xD
Kolejny komentarz zawierający antymózgową propagandę.
Nie zauważyłem, żeby kolor skóry wpływał w tym filmie na cechy osobowości. Czarnoskóry żołnierz walczy bezwzględnie o przetrwanie, zabijając zakażonych, a zainfekowana murzynka zostaje zabita przez dowódcę. Sytuacje, w których każda z nich się znalazła, są przeciwstawne, przez co nie sposób wysnuwać, że czarnoskórzy są pokazani w korzystniejszym świetle, a w mojej opinii obrazuje to jedynie zasady świata opanowanego przez zombie.
Aktorów wymienionych na filmwebie jest osiemnastu, w tym dwoje murzynów.
I litości, czy filmy od zawsze nie były zdominowane przez białych? Jak teraz wyjdzie parę filmów, w których czarni są wyidealizowani, to dalej do równowagi daleko.
Jak denerwuje Cię akcja w TWD, to nie przenoś tego na inne "niewinne" filmy.
I chciałbym Ci przypomnieć, że pierwszy film sagi był jednym z pierwszych filmów w historii, w którym główną rolę zagrał czarnoskóry. To było 50 lat temu. A ludzie jakby dalej mają problem, że obrócenie stereotypu jako walka z nim to coś niedopuszczalnego >.<