Dokładnie tak jak napisał poprzednik. Film nie ukazuje zupełnie nic nowego opowiada historie ktora poprzedzi akcje z gry. Sam film jest słaby niczym nie zaskakuje nie straszy momentami nudny i przewidywalny. Jesli jednak wziąc pod uwagę ze jest to wstep do gry prezentuje sie znakomicie dokladnie opowiada historie tajemniczego artefaktu i skutów jego odnalezienia. jedynka jednak zdecydowanie lepsza gdy obejrzałem jedynke odrazu chcialem zagrac w gre tu natomiast pozostało zaciekawienie jak bedzie wygladała gra.
Moja ocena 4 za film jako intro do gry 8 srednia 6
Jesli ktos ma zamiar grac w gre jak najbardziej polecam przypadkowym widzom odradzam
Przecież ta animacja tylko i wyłącznie została stworzona jako intro do gry więc nie wiem po jakiego grzyba oceniać tą wstawkę jako film, intro nie było rozpowszechniane na dvd ani nie było tego w kinach lecz tylko dodatkiem do gry...
Sorki mi chodziło o tą animację http://www.filmweb.pl/film/Dead+Space+Downfall-2008-490819
Intro? A patrzyłeś na stronę filmu? Downfall nie było żadnym dodatkiem tylko pełnoprawnym filmem na licencji - dvd jest,a nawet blu-ray, stoi u mnie na półce i ma się całkiem dobrze. Aftermath jest ciekawy,chociaż pod koniec wszystko jakoś za szybko i zbyt chaotycznie się rozgrywa a niektóre teksty i zagrania są jakby lekko "z dupy wyjęte" jednak uważam że to całkiem konkretny wstępniak do DS2 i pomimo niszczącej wręcz moje gałki oczne początkowej, i jakby głównowątkowej,animacji uważam że zasługuję na takie 6- :)