Przecież to zepsuło cały film w pewny momencie na samym początku chciałem wyłączyć i dać ocenę 1 poczekałem chwilę i była już normalna animacja...więc się pytam po grzyba ten jakże nieestetyczny zabieg? bo na pewno nie dla poprawy klimatu...
Zgadzam się z WujekChu1ek. Początkowo animacja jest tak beznadziejna że po prostu nie chce się oglądać. Ogólnie druga część animacji Dead Space to jedno wielkie nie porozumienie, naliczyłem się razem ogólnie 4 rodzajów animacji, co strasznie psuje efekt. Pierwsza część zdecydowanie dużo lepsza. A co do fabuły to żadna rewelacja. Nie jestem wybredny jeżeli chodzi o filmy i animacje, ale takiego gównianego gniota dawno nie widziałem. Nie polecam, 2/10
To coś takiego jak w Halo zrobili było parę odcinków i każdy odcinek miał osobnego reżysera, każdy miał inną animację, to było fajne bo było podzielone na części i każda opowiadała o czymś zupełnie innym widocznie tutaj chcielo zrobić podobny zabieg tylko im za ch...a nie wyszło:P
Masz racje jest 4 scenarzystów każdy napisał kawałek tekstu(może pod inną animację) połączyli jelito i wyszła im sraka...