PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=514675}
7,6 377 tys. ocen
7,6 10 1 377279
6,1 69 krytyków
Deadpool
powrót do forum filmu Deadpool

Wróg

ocenił(a) film na 8

Kto będzie przestepcom ?

kamilos04

ajax bedzie wrogiem deadpoola wiecej dowiesz sie tu Ajax [Francis] - Katalog postaci - Avalon MarvelComics.pl

kamilos04

Widzę, że Twoim przestępcą/wrogiem jest słownik ortograficzny.

JBridges

masz racje pisze sie przestepca myslisz drogi JBridges , ze wyjdzie jeszcze jakis trailer deadpoola oprocz tego jednego w dwoch wersjach 16 + i 18 +?

marvelfan_filmweb

Coś jeszcze powinni wypuścić. Pozostaje czekać. Mam nadzieję, że nie będzie tak marny jak Hobbit.

JBridges

ja tez mam nadzieje, ze nie bedzie marny jak hobbit , zobaczymy za rok miejmy nadzieje , ze bedzie lepszy niz bitwa pieciu armii czyli 3 czesc hobbita p.s dzieci od 12 lub 15 lub 7 lat na to nie wpuszcza bo to jest od 18 lat fajnie ja sie ciesze ze bedzie od 18 lat a ty jbridges tez ?

JBridges

witaj drogi jbridgesie jak myślsz ,kiedy wypuszą drugi trailer deadpoola do sieci , bo w kinie ma byc ponoć przed civil war widziałeś trailer jak wrażenia po nim ?

marvelfan_filmweb

O proszę, jaki "Mądruś"! - nie dość, że poucza go ktoś, kto zapomina za każdym razem o interpunkcji, to jeszcze sam pisze źle - "masz racje pisze sie przestepca" - przygadał kocioł garnkowi. Zakładam, że "ą", "ę" Ciebie nie obowiązuje? Ilekroć czytam te Twoje "zdania" mam wrażenie, że z lekcji języka polskiego nie wyciągnąłeś nic więcej, jak pały. Poza drobnym szczegółem, zauważyłem, że zdarza Ci się pamiętać o przecinku pisząc "że", ale niestety też nie zawsze - przykład u góry z 1 listopada.

Hades

Co masz do moich zdań drogi Hadesie , czasami zapominam o ą i ę , ale przeważnie staram się je pisać , i nie miałem ani razu pały z polskiego tylko same 5, to , że czasem zapominam o interpunkcji to czasami zdarza się , że piszę z telefonu lub za szybko chce coś napisać i się mylę , czasami mi się wklepuję tylko przecinek przed , że jak za szybko napiszę :)

marvelfan_filmweb

Po pierwsze - Nie zwracaj się do mnie per "drogi", bo nie jestem Twoim chłopakiem, ani nawet znajomym. Do innych skoro to akceptują, bardzo proszę. Dodam, że jest to co najmniej nadgorliwa grzeczność z Twojej strony, takie podlizywanie się, żeby nie powiedzieć gorszego porównania.
Po drugie - Co do ortografii i interpunkcji, możliwe, że tak jest, jak piszesz, że z Telefonu jest gorzej pisać, z tym się zgodzę, ale nie rozumiem filozofii by pisać błędnie, byle by napisać cokolwiek - czysta głupota i brak jakiejś estetyki. Skoro miałeś same 5-tki, to jest to dla mnie mocno wątpliwe...Zakładając, że tak jest, to mógłbyś tego dowodzić na bieżąco, a nie kiedy Ci się chce. 5 w szkole to oznaka solidnej pracy, dobrych nawyków, które lepiej pielęgnować. Wiem, że złe nawyki łatwiej wchodzą w krew, ale dam Ci przykład z życia - spróbuj jeździć samochodem, nie używając kierunkowskazów, zasad prawa jazdy, ograniczonego zaufania wobec innych, szybko się przekonasz, że wtedy nie będzie wymówek typu - "na egzaminie jechałem bezbłędnie", " z testów miałem same plusy". Jak kogoś potrącisz, albo zabijesz, czy też zarysujesz czyjś samochód, też tak będziesz mówił policjantowi? Co to kogo będzie obchodziło?

Zawsze kiedy czytam Twoje "zdania" szlag mnie trafia, kilka pytań z kilku wątków na raz, bez jakiegokolwiek przecinka, znaku zapytania. Aż dziw bierze, że ludzie na tym portalu wchodzą z Tobą w dyskusje...

Hades

No wiem Hadesie , wszystko przez ten pośpiech , postaram się to pokazywać od przyszłego tygodnia , części znajomym też przeszkadza to , że nie używam czasami ą , ę lub nawet przecinkòw , ale się chociaż odczytują co ja piszę , nie chcesz to nie czytaj moich wypowiedzi , jak cie szlag trafia to nie czytaj ich , czytaj inne :) Ale obiecuje ci , że nie będę się spieszył z wypowiedziami na fw i będę się starał dokładnie układać zdania , pytania na dole a zdania u góry :).

marvelfan_filmweb

Czytam wszystko, bo czasem traci się kontekst, jak pominiesz kilka zdań.

Od przyszłego tygodnia...znów wrócę, do przykładu z samochodem: "dziś oszczędzę na światłach i wycieraczkach i podczas wieczornej ulewy nie będę ich używał, ale od poniedziałku zacznę..." - rób sobie co chcesz, zakładaj tematy dyskusyjne, te swoje "bitwy", byleby nie wkurzać i nie przeszkadzać innym.
Odpowiedziałem na ten post, tylko dlatego, bo mnie zirytował, jak pięknie się "mądrzyłeś", ogólnie bym się nie odezwał do Ciebie.

A co do Twojej obietnicy - nie składaj deklaracji, których nie będziesz w stanie spełnić. Bynajmniej do tej pory, nie widać, że masz na nie pokrycie.

Hades

aha ok , no masz rację .Ok dzięki za odpowiedź