Dziś o 0:00 na AXN będzie leciec:D
Kto przyłączy się do mojego seansu?
A ja mam cyfrę i kiedy wczoraj była burza pełną parą stało się:
"Brak sygnału, sprawdź antenę" - dokładnie o 23:57
a za tydzień moja siostra ma osiemnastkę:/
ja sie przyłącze, koniecznie ^^ nieoglądałem mangi, ale jesli film będzie ok to może sie skusze;p a o czym jest usłyszalem wcześniej od znajomych, podobno super;]
Ja mam ochotę obejrzeć, ale się trochę boję xD Chociaż znając siebie pewnie zasnę na kilka minut przed:/
Ale w tym czasie na AXN Sci-Fi będzie inne anime: Chrono Crusade i Cowboy Bebop. Sami dla siebie robią konkurencję... :/
Kurczę, nie wiem, co obejrzeć...
Znów oglądam ten dość ciekawy film na AXN i widzę znów to samo dziadostwo nadawcze : niepłynna "animacja" (= klatkowanie filmu) szczególnie widoczna przy ruchu kamery - jak można powtarzać wciąż ten sam błąd ??? - doprawdy szlag człowieka trafia - zero kontroli jakości i trzymania się standardów w AXN .
Oglądam przez kablówkę analogową UPC - u "Was" też tak jest z jakością ?
(Czasami w AXN bywa tak też z innymi filmami) .
Ten film to w ogóle jakaś porażka:/ Obraz był dziwny, wyglądało to bardziej na jakieś reality show niż film :P Nie wytrzymałam do końca, jakoś strasznie się ciągnęło. Osobiście wolę anime, jest ciekawsze i ma lepszy klimat:)
Och, ale na kompie to nie to samo. Szczególnie gdy ma się ślimaczy internet. I gdzie to wyczekiwanie...
no ta to wyczekiwanie na film kiedy oni ci kaza i te sliczne reklamy no w sumie masz racje ty chyba nie wiesz co to sdi :D
ryland777 nie podoba mi się twoje ograniczenie do filmów online, jest strasznie płytkie. Wiem, że reklam jest zbyt wiele i bla, bla, bla... ale jeśli wszyscy zaczną oglądać filmy online to kiedyś, w przyszłości straci to sens bytu. Jeśli każdy film masz na wyciągnięcie ręki, to nie robisz selekcji, a oglądasz wszystko po kolei. Więc jak możesz mieć jakiś ulubiony film? Skoro oglądasz jak zombi?(bardzie to ogólne przemyślenia, niż słowa skierowane bezpośrednio do Ciebie ryland777)