Debiutanci

Beginners
2010
7,3 48 tys. ocen
7,3 10 1 47837
7,6 40 krytyków
Debiutanci
powrót do forum filmu Debiutanci
ocenił(a) film na 7
xscape

mam podobne odczucia. Gra aktorska na najwyższym poziomie, dobra muzyka i to tyle plusów z mojej strony. Może temat nie przypadł mi do gustu 6/10 z mojej strony

ocenił(a) film na 3
xscape

przepraszam ale skutecznie mnie uśpił ten film, nie dałem rady

ocenił(a) film na 6
xscape

Super! Rozdawać 5 i 6 za film, który "nie przypadł do gustu", na którym "umiera się z nudów"!

ocenił(a) film na 5
oczywazki

Ale, że niby co ? Boli Ciebie to ...dotknęło w jakiś szczególny sposób...? Wyluzuj, każdy ma prawo do własnej oceny.

xscape

To było NUDNE!
Wraz z kolegą uznaliśmy, że ciekawsze jest rzucanie popcornem w siebie nawzajem.

xscape

Dałem 7. Film jak dla mnie dobry, fakt zgodzę się, że nie powala, ale ogląda się lekko i przyjemnie.

ocenił(a) film na 9
xscape

No na pewno nie jest to kino akcji :) Mnie sie bardzo podobał, choć to film tak naprawdę o niczym. Mam wrażenie, ze to po prostu opowieść o smutku. Różnych rodzajach smutku, bo jest i ojciec, który cale życie walczył ze sobą, ale jest też para, która no cóż, jakoś nie moze sie odnaleźć. I obiektywnie mówiąc: tak, jest nudny, ale to chyba w tym taki jego urok. Dodatkowo swietna gra aktorska, wszystkie emocje świetnie przedstawione... no jak dla mnie perełka :)