Debiutanci

Beginners
2010
7,3 48 tys. ocen
7,3 10 1 47835
7,6 40 krytyków
Debiutanci
powrót do forum filmu Debiutanci

znacie może jakieś filmy o podobnym klimacie, tematyce?

ocenił(a) film na 10
mortem_domine

Tematyka raczej trudna, bo opowiada o kolesiu, który godzi się z życiem po tym jak ojciec mu mówi, że jest gejem. Ale pewnie chodzi Ci o wątek miłosny więc ja polecam " Like Crazy".

ocenił(a) film na 5
imjustakid

A czy ktoś z was kojarzy może film, który opowiadał historię pary z problemami, postanawiającej zaopiekować się chorym, umierającym kotem? Kot też wypowiadał się w filmie. Tytuł zupełnie wypadł mi z głowy, a pamiętam, że w podobnym temacie na jego stronie był porównywany właśnie do Debiutantów.

ocenił(a) film na 10
gabunia88

Gdzieś czeka w moim "chce obejrzeć" bo pewnie tez przeglądałem to forum bo kojarzę historię, ale niestety też nie pamiętam nazwy.

ocenił(a) film na 5
imjustakid

Pokusiłam się o dwukrotne (!) przejrzenie Twojej listy i nadal go nie mam... Kurczę, szkoda, bardzo chciałam go zobaczyć.

ocenił(a) film na 10
gabunia88

Wybacz. Może sam poszukam to dam Ci znać.

imjustakid

Chodzi wam pewnie o The Future (specjalnie dla Was przejrzałam moje miliony "chcę obejrzeć"!).

ocenił(a) film na 10
plinka93

Ach. Wybaczcie, jednak oglądałem. ; ) A dlaczego mogą być podobne bo jest to film żony pana Mike'a.

ocenił(a) film na 10
gabunia88

The Future - tak jak koleżanka napisała, a powtarzam się, bo napisała do mnie, a nie do Ciebie . (nie dostaniesz powiadomienia na maila).

ocenił(a) film na 5
imjustakid

Łaaaaaaaa! Dziękuję bardzo bardzo :)

użytkownik usunięty
mortem_domine

w podobnym klimacie na pewno "Zakochani widzą słonie" - też wyciszony, ze specyficznym nastrojem i opowiada o miłości