Właśnie drugi raz go oglądałem dziś na dwójce i film wypadł dla mnie 10/10 bo to niesamowity film, mowa o przyszlosciach i przeszlosciach to jest poprostu THE BEST.
Mówie o tym filmie ze jest ciekawy itp a nie ze to lubie przyszlosc i przeszlosc :/
No w filmie jest the best. Więc oceniaj dalej sam tych filmów a nie mojego gustu chłopie.
Hehe bo jaja sobie robie, bo jestes glupi i tyle. Naprawde fajnie sie pisalo z tobą <lol2>
kolega Vaylander lubi poniżać innych z powodu błędów w pisowni i niepoprawnej składni w wypowiedziach. brawo! przykro mi to pisać, ale śledząc jego dalsze wypowiedzi w tym temacie dochodzę do wniosku, że kolega ma jakieś deficyty w mózgu. zapewne przez całe życie był niedoceniany, a może jeszcze i w dzieciństwie prali go po głowie, więc teraz odbija sobie na innych.
Przymknij gębę dobra. My juz skonczylismy pisac glupcze a ty dalej chcesz pisac.
Nie potrzebnie załozyłes swoj nowy profil zeby pisac o nas :/. Jesteś załośny :/
wiadomo,iż to człek zwany POJ.E.B.E.M :) Vaylander co go kopcili :P kazdego wyzywa ;P dobrze napisales