Ten film nie jest dla półgłówków. Jeśli Twoje IQ jest niskie i nie masz pojęcia o myśleniu, film wyda się nudny, bez sensu. Wystarczy mieć trochę szarych komórek, włączyć mózg i film jest genialny :) Już nie "wyda się być genialny" ;) Polecam fanom Denzela i podróży w czasie (ale niekoniecznie Fantasy):)
Nie wydaje mi się, żeby inteligencja miała coś wspólnego z postrzeganiem tego filmu. Scenariusz jest prosty jak budowa cepa, więc nie ma się co tu namyślać. Mnóstwo takich filmów mamy.
Nie mówię, że był tragiczny,ale żadnych cudów tu nie ma. Poprostu kino akcji z lekką nutką sf i tyle.
dobra!jestem półgłówkiem/w czasach głębokiego komunizmu skończyłem studia,lubie takich kretynów jak kubrick m.davis f.zappa,Terry Gilliam,monty python,grieg,dream theater,J.S.Bach,E.Satie,Tima&Ericka Burtonów-spojler
Laibach,A Clockwork Orange{no i przy tej okazji Ludvig van.........no
nie mam szarych komórek/lecę na mikrogleju/mam 59lat lubie OSI,Gordian Knot,Robert Fripp i Jego projekty,Gentle Giant,Alana Parkera,przed chwilą sciągnełem ostatnie M.M.,Placebo,Jeff Becka,Becka,Anje & Jana Garbarków,etc.[nie bede Ci p....ol.ł o HendrixsieDoorsadhGFRailroadach,Pat Metheny -CH,
ps.IQmiwymierzyli w 15-tym r.życia-cóś okoo 165[nie wiem co to znaczy]?
czujesiepodle sorka.
dobra, motyw z kamera przechodzaca przez sciany był "głupi" ale to jest tylko film! uwazam, ze jesli sie podejdzie z dystansem do tych nieprawdopodobnych motywow to film jest naprawde ciekawy i przede wszystkim wciagajacy. nie krytykujmy filmu np o podrozach w czasie "bo to nieprawdopodobne", w koncu gdyby krecili tylko takie filmy, ktore moga sie wydarzyc byloby nudno!