wlasnie dopiero co wrocilem z kina, bylem lekko zaskoczony bo nie wiedzialem ze jest to sensacja z s-f! no coz, widzialem tylko reklame na mtv... ale warto bylo! fajny film czysto rozrywkowy! a jak popcorn dzis smakowal ;) dobry film, dobry popcorn, mily wieczor.
Dokładnie te same wrażenia. Popkorn akurat mi średnio smakował bo strasznie przesolili :) ale film dobry. Świetne kino rozrywkowe i co najważniejsze NIE BYŁ NUDNY a to sie liczy najbardziej POZDRAWAIM
Im dłużej jadłem popcorn tym bardziej był słony :/ Film może być aczkolwiek arcydziełem dla mnie nie jest Kilka osób wyszło przed końcem filmu Niektórzy już w połowie seansu :(
Ja go nie nazwałem arcydziełem To dobry film i tak jak wskazują oceny na FilmWebie dostał ocenę dobrą czyli 7/10 A popcornu juz w tym kinie nie kupie. Zrobię w domu i przemyce w reklamówce do kina
Ja podobnie, film jest extra do połowy, czyli około godziny trwania. Pojawia sie niespójność i 'dziwne wątlki" od momentu wprowadzenia "wehikułu czasu"... Film byłby naprawde dobry, gdyby nie wprowadzili tego. Bo sam pomysł z explozją na promie i całym śledztwem jest bardzo dobry. Oczywiście jak zwykle świetna gra Denzela, moja ocena 6.5 /10 ze względu na wątek fantasty.