PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=228227}
7,3 226 tys. ocen
7,3 10 1 226251
6,4 40 krytyków
Deja Vu
powrót do forum filmu Deja Vu

wlasnie dopiero co wrocilem z kina, bylem lekko zaskoczony bo nie wiedzialem ze jest to sensacja z s-f! no coz, widzialem tylko reklame na mtv... ale warto bylo! fajny film czysto rozrywkowy! a jak popcorn dzis smakowal ;) dobry film, dobry popcorn, mily wieczor.

ocenił(a) film na 7
sokotowaski

Dokładnie te same wrażenia. Popkorn akurat mi średnio smakował bo strasznie przesolili :) ale film dobry. Świetne kino rozrywkowe i co najważniejsze NIE BYŁ NUDNY a to sie liczy najbardziej POZDRAWAIM

ocenił(a) film na 7
Wujek_

Im dłużej jadłem popcorn tym bardziej był słony :/ Film może być aczkolwiek arcydziełem dla mnie nie jest Kilka osób wyszło przed końcem filmu Niektórzy już w połowie seansu :(

terminator2matrix

Pewnie siku im się chciało i dlatego wyszli ;-)

ocenił(a) film na 7
terminator2matrix

Ja go nie nazwałem arcydziełem To dobry film i tak jak wskazują oceny na FilmWebie dostał ocenę dobrą czyli 7/10 A popcornu juz w tym kinie nie kupie. Zrobię w domu i przemyce w reklamówce do kina

ocenił(a) film na 7
Wujek_

Ja podobnie, film jest extra do połowy, czyli około godziny trwania. Pojawia sie niespójność i 'dziwne wątlki" od momentu wprowadzenia "wehikułu czasu"... Film byłby naprawde dobry, gdyby nie wprowadzili tego. Bo sam pomysł z explozją na promie i całym śledztwem jest bardzo dobry. Oczywiście jak zwykle świetna gra Denzela, moja ocena 6.5 /10 ze względu na wątek fantasty.

ocenił(a) film na 8
Wujek_

Mój popcorn był wyborny, ale za to rozczarowało mnie zakończenie filmu...koniec popcornu z resztą też :P