PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191336}

Dekameron

Virgin Territory
2007
5,5 5,5 tys. ocen
5,5 10 1 5477
Dekameron
powrót do forum filmu Dekameron

Idiotyczne!

ocenił(a) film na 4

Niestety, albo i stety nie oglądnęłam go ''od deski do deski'', nie dlatego, że nie chciałam,
ale się nie dało. Mimo drobnych przerw wiem co i jak. Film na poziomie 5 latka, tylko zbyt
zboczony by dziecko mogło go oglądać. Próba zrobienia komedii coś w stylu ''American Pie'',
naprawdę nie wiem. Bo ani nieśmieszne, durne i idiotyczne. Myślałam, że jest więcej wart,
ale się pomyliłam. Hayden nie będe już pisać o słabym aktorstwie, jest może i niebrzydki,
ale z każdą partnerką filmową tworzy tak beznadziejną parę, sama nie wiem dlaczego.
Najgorszą parą filmową w historii zostali wybrani Hayden i Natalia z ''Gwiezdnych wojen'',
ale napewno z Mischą zająłby 2 miejsce. Dziewczyny może i figury miały fajne, ale z
chodzeniem ze spodnicą podciągniętą pod majtki nie wiem chciały ''naprawic'' film? Moze
poprostu nie zrozumiałam go? Oglądnąć można, ale i po co?

wikiw99

po to moja Droga, żeby się zrelaksować. Ten film jest dokładnie taki, jak lubię - lekki, łatwy i przyjemny i jak mialbym go do czegoś porównywać to do muzyki disco polo - głębi nie ma tam żadnej, ale rozluźnia i relaxuje, tak jest z tym filmem...myślę, że na dzisiejsze, zestresowane czasy jest super!