Demon: Historia prawdziwa

An American Haunting
2005
6,1 19 tys. ocen
6,1 10 1 19363
4,8 5 krytyków
Demon: Historia prawdziwa
powrót do forum filmu Demon: Historia prawdziwa

6/10

ocenił(a) film na 6

taki sobie; mało straszny i temat tez opcykany
Moja ocena: 6/10

ocenił(a) film na 9
Pauleta

Droga Pauleto,
może w takim razie podzielisz się ze mną informacjami, który to film jest według Ciebie najbardziej straszny??
moim zdaniem Demon to bardzo dobry film, lubię horrory i niestety niewiele zasługuje u mnie na takie miano ale Demon-zdecydowanie tak.

ocenił(a) film na 6
dark_angel_1989

Drogi ! nie droga ! nie widzisz płci ?
A podam ci, moze nie straszne ale trzymają w napięciu:
Martwa Cisza / Dead Silence (2007)
Lśnienie / The Shining (1980)
Rec (2007)
30 Dni Nocy / 30 Days of Night (2007) i wiele wiele innych; Demon to średni film

ocenił(a) film na 9
Pauleta

szczerze mówiąc nie patrzyłam na znaczek płci, bo PAULETA kojarzy mi się z nickiem damskim-bez urazy.
Nie chcę tutaj nikogo obrażać, ale jak dla mnie Demon to jeden z lepszych horrorów ostatnich lat (a oglądam ich sporo).
Nie porównuj tego filmu do klasyków typu LŚNIENIE bo moim zdaniem to nie jest na miejscu (stare horrory są o wieeeeele lepsze od tych nowszych).
Co do REC-hiszpańskie horrory są dla mnie bardziej zbliżone do komedii.. Dlatego obejrzałam ich niewiele są po prostu denne, nudne, głupie a ponadto muszę oglądać je na 3 razy-krótko mówiąc flaki z olejem...
Mam nadzieję że nie obraziłam tutaj niczyich uczuć...
Poprostu lubię horrory i w ciągu ost kilku lat, biorąc pod uwagę te nowsze-ten jest jednym z lepszych.
A Martwej ciszy i 30 Dni Nocy nie oglądałam, z chęcią obejrzę by potem ocenić i porównac nasze gusta..
I jeszcze 1-nie podałeś "strasznych" filmów, (może za wyjątkiem pierwszego i ostatniego, których jak pisałam-nie znam) a takich głównie poszukuję :)
Pozdrawiam