ten film by nie przestraszył nawet 5- latka :( ocena 1 a gdyby można było nawet - 10 maskarzyczne DNO!!!!
Co ci nie pasuje w tym filmie ?? Ten film to nie jest horror tylko bardziej film psychologiczny !! Film bardzo fajny i ciekawy !!
ten film jest świetny i mnie akurat przestraszył! bo lubie takie klimaty! a tobie jak sie nie podoba to sobie weź obejrzyj hostela, czy silent hila, wzgórza maja oczy to są filmy badziewne do kwadratu w których chodzi tylko i wyłaćznie o krew i zabijanie
Zestawianie Silent Hilla z Hostelem czy z Hills Have Eyes to jak zestawianie wytrawnego wina z jabolem. Fakt, że ciebie ten film zainteresował oznacza, że nie jesteś obeznany w horrorach, więc pewnie nawet nie zrozumiałeś w połowie Silent Hilla. Mówi się, że głodnemu chleb na myśli. Jeśli nawet trochę sie nie postarasz zrozumieć jakiegoś filmu, to będziesz tam widział tylko flaki i krew. A American Haunting był nudny jak cholera. Pomysł oklepany, monotonna akcja, ZERO strachu (wręcz z niektórych scen miałem polewkę).
"Fakt, że ciebie ten film zainteresował oznacza, że nie jesteś obeznany w horrorach, więc pewnie nawet nie zrozumiałeś w połowie Silent Hilla" no cóż co mogę powiedzieć o kimś takim która tak ocenia, sam nie znasz siena horrorach! mnie akurat klimat Demona bardzo się podobał! klimat grozy i świetna muzyka to mnie urzekło w demonie. Nie zrozumiałem silent hilla? o ile z tego co wiem silent hill podobał sie wyłącznie tym co grali w tą grę ja nie grałem wiec mi sie nie podobał czy to zle? nie sadze! a co sie tyczy porównywania filmów to i hostel i HHE i SH nie podobały sie mi i tyle, moze faktycznie hostel w porównaniu z nimi jest najgorszy ale i tak HHE i SH uważam za nieduane horrory
Samael, proszę nie mów: "nie jesteś obeznany w horrorach", bo poniżając innych nic nie zyskujesz, a te słowa brzmią według mnie jakbyś się wywyższał jako znawca horroru. Ja osobiście horroru, gdzie jeden zabija wszystkich albo gdzie krew się leje oglądam ze względu takich, że są nawet fajne, ale bez klimatu (No, może nie licząc "Mrocznych godzin") rzadko mogę znaleźć film, ktory ma fajny klimat. Nie mówię, że Demon taki jest, mi się podobał i obejrzeć można :)
Zestawianie Silent Hilla z Hostelem czy z Hills Have Eyes to jak zestawianie wytrawnego wina z jabolem. Fakt, że ciebie ten film zainteresował oznacza, że nie jesteś obeznany w horrorach, więc pewnie nawet nie zrozumiałeś w połowie Silent Hilla. Mówi się, że głodnemu chleb na myśli. Jeśli nawet trochę sie nie postarasz zrozumieć jakiegoś filmu, to będziesz tam widział tylko flaki i krew. A American Haunting był nudny jak cholera. Pomysł oklepany, monotonna akcja, ZERO strachu (wręcz z niektórych scen miałem polewkę).
Film był ciekawy i wart obejrzenia. Samael troche przesadzasz pisząc coś takeigo "Fakt, że ciebie ten film zainteresował oznacza, że nie jesteś obeznany w horrorach, więc pewnie nawet nie zrozumiałeś w połowie Silent Hilla". Na drugi raz zastanów się kilka razy za nim zaczniesz pisać takie bzdury jak te przytoczone przeze mnie powyżej. Bardzo chciałbym dowiedzieć się z jakich scen miałeś "polewkę", bardzo mnie to zainetresowało ponieważ ja w tym filmie nie zauważyłem nic z czego miałbym mieć "polewkę".
Pozdrawiam.
Wyjaśniam. Jak ktoś jest obeznany w horrorach, i to nie tylko klasy gore, to zauważy że w tym filmie nie ma niczego innowacyjnego. Może faktycznie zbyt ostro się wypowiedziałem, masz rację, sorry marekpic, ale nie zmienia to mojego nastawienia do tego filmu. Z czego miałem polewkę? Generalnie z rzeczy, z których w rzeczywistości bym się na pewno nie śmiał, jednak na ekranie kina seria plaskaczy, którą otrzymywała wisząca w powietrzu bohaterka, jakoś mnie i kolegów rozbawiła ;P.
Samael jak mam być szczery to ja też nie zauważyłem momentów w któych miałbym polewke w demonie owszem polewke miałęm ale szczególnie na HHE i Hostelu, no mogę przyznać że w porównaniu z tymi filmami SH to arcydzieło, ale też żadna rewelacja. Co do tych plaskaczy oglądałem to też w większym gronie i nikt sie z tego nie śmiał, bo to było potwierdzenie że demon istnieje a nie jest to wymysł głównej bohaterki
Samael jak mam być szczery to ja też nie zauważyłem momentów w któych miałbym polewke w demonie owszem polewke miałęm ale szczególnie na HHE i Hostelu, no mogę przyznać że w porównaniu z tymi filmami SH to arcydzieło, ale też żadna rewelacja. Co do tych plaskaczy oglądałem to też w większym gronie i nikt sie z tego nie śmiał, bo to było potwierdzenie że demon istnieje a nie jest to wymysł głównej bohaterki
Z resztą gościu mi się dodatkowo naraził zestawiając Silent Hilla z Hostelem. Głównie dlatego tak stwierdziłem. No comments.
Z resztą gościu mi się dodatkowo naraził zestawiając Silent Hilla z Hostelem. Głównie dlatego tak stwierdziłem. No comments.