Demon: Historia prawdziwa

An American Haunting
2005
6,1 19 tys. ocen
6,1 10 1 19363
4,8 5 krytyków
Demon: Historia prawdziwa
powrót do forum filmu Demon: Historia prawdziwa

Kto?

ocenił(a) film na 7

Kto napisał tą badziewna recenzję? Czy ta osoba w ogóle wie jak sie pisze recenzje? Po pierwsze nie ujawnia się całej fabuły a tym bardziej głównego wątku, który prowadzi do zakończenia filmu. Recenzent oprócz tego ze zdradza fabułe to jeszcze nieudolnie próbuje skrytykować ten film... Ehh żałosne...

Daroo_3

Niestety zgadzam się z przedmówcą w każdym słowie. To jedna z najgorszych recenzji jakie są na FW widoczne na głównej stronie filmu; wymuszona krytyka, brak podejścia do filmu z innej perspektywy, brak wprowadzenia, wątki recenzji wymieszane i naj głupsza rzecz - spojler na całego! No bardziej pasowałoby mi tu "spojler" z wyraźnym zaznaczeniem cudzysłowu, gdyż fabuła filmu przedstawia się nieco inaczej, aniżeli jest to napisane w recenzji.

ocenił(a) film na 8
KAD

zgadzam się, w połowie po prostu przestałam czytać, bo bezsensu a filmu jeszcze nie ogladałam dokładnie osoba pisząca tą recenzję ma naprawdę "talent"

Daroo_3

Dokładnie. Osoba pisząca recenzję tak bardzo chce skrytykowac ten film, że aż jej się nie udaje. I te ciągle powtarzanie słowa żałosne :P
niestety musiałam przestać czytać w połowie, bo bym się wszystkiego dowiedziała.