Demon: Historia prawdziwa

An American Haunting
2005
6,1 19 tys. ocen
6,1 10 1 19363
4,8 5 krytyków
Demon: Historia prawdziwa
powrót do forum filmu Demon: Historia prawdziwa

Film jewst naprwde fajny i straszny co się żadko zdarza w dzisiejszych niby to Horrorach , mam tylko jedno pytanie i proszę o odpowiedż na nie kim była ta mała dziewczynka co pokazywała się Betsy , i dlaczego John umarł a nie Betsy wyjaśni mi to ktoś ??

użytkownik usunięty
sobota25

Mała dziewczynka to nie wiadomo, ale prawdopodobnie jest to Batsy, kiedy ojciec ją zgwałcił.
A dlaczego John umarł? Bo on był przeklęty, to przez niego duch prześladował Batsy.

ocenił(a) film na 8

Wg mojej teorii mała dziewczynka była symbolem niewinnosci Betsy. Z reszta byla to chyba ona tylko jako dziecko.
Domu nie nawiedzał duch, wszystkie zjawiska wywolywala sama Betsy.
"Kim jestes" - " Kims kto kiedys byl szczesliwy"
Ja zrozumiałem to tak iz wszystkie zjawiska byly wywolywane przez gniew i nienawisc do siebie oraz do ojca z powodu gwałtów.
Matka znala prawde dlatego tez chciala aby nauczyciel sie z Betsy ożenił.
Co w koncu sie stalo jak mozna domniemywac ze zdjecia we wspolczesnym domu.
Corke kobiety, ktora czyta rekopis rowniez gwalci ojciec... i z tego tez powodu drecza ja koszmary.

ocenił(a) film na 10
Rainmaker

W żeczy samej.Mała dziewczynka to Betsy. Zauwarzcie jak na końcu filmu kiedy umarł ojciec Batsy ta mała dziewczynka zmieniła wygląd. Stała się "normalnym człowiekiem", bo przyczyna tych wszystkich koszmarów już nie żyła. Bardzo dobry film w którym żeby wiedzieć jak się skończy trzeba go oglądać do końca. Bardzo polecam.

ocenił(a) film na 10
Rainmaker

W żeczy samej.Mała dziewczynka to Betsy. Zauwarzcie jak na końcu filmu kiedy umarł ojciec Batsy ta mała dziewczynka zmieniła wygląd. Stała się "normalnym człowiekiem", bo przyczyna tych wszystkich koszmarów już nie żyła. Bardzo dobry film w którym żeby wiedzieć jak się skończy trzeba go oglądać do końca. Bardzo polecam.