Ne liczyłem po tym tytule na nic ponadprzeciętnego, ale się pomyliłem... na szczęście.
Fabuła jest bardzo ciekawa, obfituje w ilka fajnych zwrotów akcji. Gra aktorska jest też na poziomie. Muzyka trzyma klimat historii. Apropo klimatu, naprawdę wyszło to dobrze - film trzymaamomentami w napięciu jak mało co, a sceny jak ta siła męczy ofiary są poprostu genialne. Nie ma krwi, za to klimat i film zachacza o dosyć ważny dla współczesnego społeczeństwa temat. 8/10
Ocene bym dała taką samą :), ogladałam wczoraj i mi się podobał, trzyma w napięciu i buduje grozę na wysokim poziomie, bo bez krwawej jatki, dla mnie to jednocześnie horror jak i dramat
Tu się zgodzę ze horror dobry. Trzyma w napięciu i ma dobry klimat. Przy dobrym nagłośnieniu ( jakie miałem podczas nocy horrorów w Kijowie) serce momentalnie zaczyna bic szybciej.
Co mi się nie podobało:
- Tekst matki Betsy: Wiewiórki? :D to mnie rozbawiło
- Plaszczaki na twarz betsy oraz ich odgłos
7/10
"- Tekst matki Betsy: Wiewiórki? :D to mnie rozbawiło "
Tak... w kinie też mi się uśmiech na twarzy pojawił jak tę kwestię wypowiedziała.
a w ktorym momencie to bylo konkretnie bo jakos nie moge pokojarzyc a nie chce mi sie calego filmu ogladac zeby znalesc jeden teks:P