PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622009}

Demony

The Devil Inside
2012
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 23098
4,0 7 krytyków
Demony
powrót do forum filmu Demony

muszę przyznać ,że jak tylko oglądnęłam zwiastun od razu chciałam iść na to do kina . ale przeczytałam wiele złych recenzji i jak teraz widzę średnią 4,9 tojestem baardzo zaskoczona .oO . jednak warto się pokusić ?

ocenił(a) film na 7
Monika_981

też jeszcze nie widziałem, ale zwiastun żeczywiście zrobił niezłe wrażenie. Jednak coś być musi w tak niskiej ocenie. Zobaczymy, ocenimy...

ocenił(a) film na 4
Monika_981

W zwiastunie wykorzystali 80 % mocnych scen z całego filmu. Też myślałam, że będą jeszcze inne "momenty" i się bardzo zawiodłam. Po 15-20 minutach filmu naprawdę można się zacząć nudzić, film ma formę "reportażu", chociaż nie wiem, czy można to tak nazwać. W końcówce zaczyna się jakaś szczątkowa akcja, ale film się nagle kończy, po prostu urywa. Podsumowując raczej nudno niż strasznie.

ocenił(a) film na 4
Szczurzyca

Całkowicie się zgadzam. Film może w jakims tam sensie jest interesujący, ale na pewno nie straszny. Poza tym denerwował mnie fakt robienia filmu a la dokument, co niby miało sprawić, że wydarzenia miały zdawać sie bardziej wiarygodne. W konswkwencji jest wprost przeciwnie - aktorzy miotają się i wypowiadają jakieś chaotyczne kwestie, czasami nie wiadomo, o co chodzi w dialogu. Film ukrywa się bez ukazania momentu kulminacyjnego, w samym środku akcji. Koleżanka mnie wyciągnęla na ten film i tera bardzo żałuję. Wyrzucona kasa :-((

ocenił(a) film na 4
Szczurzyca

Dla mnie to wyglądało raczej jak film nakręcony przez amatorów albo studentów filmówki na zaliczenie, ale nie jak poważne kino...