trzy sceny z potencjałem. zakończenie zabawne (było słychać śmiech na sali). obejrzałam bo jestem fanką horrorów o tej tematyce. obawiam się, że najstraszniejszym momentem tego filmu była chwila gdy wysypały mi się nachosy. pozdrawiam :)
a mnie tam film się podobał.od początku do końca oglądałam z zainteresowaniem.Widać jednak kilka niedociągnięć i brak zrozumiałych decyzji bohaterów.teraz nie będę tego opisywać,bo sporo rzeczy rzuciło mi się w oczy.Dla przykładu:Isabella widzi matkę po 20 latach na nagraniach, która robi krzywdę sobie i innym i nie robi to na niej żadnego wrażenia.i jeszcze jedno, jak ją mogli wpuścić do matki bez żadnej ochrony dla jej własnego bezpieczeństwa??????mogłabym wymienić jeszcze sporo,może jak będę miała czas,wymienię to co zauważyłam w sensie "niedociągnięć"
widzę iż opinie na temat filmu są kiepskie. Chciałem jutro sie wybrać na ten film, czekałem na niego ponad 4 miesiące. Zwiastun jest mega zachęcający. Szkoda, myślałem że będzie conajmniej tak samo udany jak "Egzorcyzmy Emily Rose" :(
kwestia gustu. lubię tematykę egzorcyzmów, opętań itp mistycyzmów w horrorach. a "egzorcyzmy emily rose były chyba ostatnim filmem jaki zrobił na mnie wrażenie. masz może jakieś dobre tytuły w tym temacie, z chęcią bym coś oblukał :)
W tym temacie jedynym naprawdę dobrym filmem jest egzorcysta. A tak to zawsze można próbować egzorcyzmy annieliese michels czyli pierwowzór emily rose. Podobno robi dużo większe wrażenie niż emily.
nie no Egzorcysta to klasyk, zaliczany bynajmniej raz do roku :)
"Egzorcyzmy Anneliese Michel" to w sumie dokument, ale masz racje - robi wrażenie. ale z chęcia dzisiejszej nocy obejrze raz jeszcze :) thx za podrzucenie tematu :) pozdrawiam!
Już lepiej wybrać się na Demony niż stracić czas na Ostatnim egzorcyzmie. Tak jak dzidzia_1984 lubię horrory o tej tematyce i faktycznie, poza klasykiem Egzorcysta, na mnie jakikolwiek wrażenie wywarły Egzorcyzmy Emily Rose. Po tym filmie dla mnie już było coraz gorzej a Ostatni egzorcyzm to już komedia, zwłaszcza scena finalna. Wracając do Demonów fajnie się ogląda ten film w kinie. Też obejrzałam go z zainteresowaniem i naprawdę było kilka scen, które mogły przerazić, ale osobiście uważam, że film ze zmarnowanym potencjałem. Czułam niedosyt. Pozdrawiam :)