PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622009}

Demony

The Devil Inside
2012
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 23098
4,0 7 krytyków
Demony
powrót do forum filmu Demony

nie powiem że film był nudny ale ciekawy i jak w tytule oparty na faktach...

ocenił(a) film na 3
TheHorror1501

Gdzie wyczytałeś, że oparty na faktach?

ocenił(a) film na 9
marcin_60

Świetny film. Po niskich recenzjach spodziewałem się jakiegoś kiczu a jest wręcz przeciwnie. Film bardzo sprawnie zrobiony w konwencji paranormal activity. Trzyma w napięciu i skóra cierpnie. Nie wiem czemu wszyscy tak negatywnie się ustosunkowują się do tej produkcji. Bardzo polecam;)
p.s. Chcecie faktów to obejrzycie dokument o Anneliese Michel ( np na youtube). Można tez przesłuchac taśmy z jej egzorcyzmów ;)

ocenił(a) film na 3
tiglatpilesiar

Mnie fakty nie interesują. To był po prostu najgorszy film jaki widziałem od bardzo dawna, a lubię od czasu do czasu obejrzeć jakiś prosty, lekki horror. Scena na uczelni w której studenci kłócili się, czy przypadek z filmu, to choroba, czy opętanie była przezabawna. Aktorstwo momentami na poziomie "Pamiętników z wakacji".
Dla mnie straszna żenada. Rec1 i 2, czy seria Paranormal Activity mi się podoba. Oczywiście szału te filmy nie robią, ale oglądałem je z przyjemnością. Demonów nie, bo to gniot jakich mało.

ocenił(a) film na 9
marcin_60

Ale to właśne miało być jak „pamiętniki z wakacji”. Dla mnie gniotem był np Rytual z Hopkinsem..

ocenił(a) film na 5
tiglatpilesiar

wszystkim się już przejadły te całe egzorcyzmy - dlatego takie nastawienie do tego filmu i niska ocena

ocenił(a) film na 6
tiglatpilesiar

Też się spodziewałem tragedii, ale nie było tak źle. Zakończenie trochę takie bezsensu, ale ostatecznie dałem 6/10.
Przy czym - do kina bym żałował pójść :P