Pierwszy raz daam filmowi 1,co za NUUUUUUUUUUUUUDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!Nie znoszé filmów udajácych dokument,no nie da sié tego ogladac-przynajmniej jak dla mnie.
To co ty w ogóle oglądasz człowieku ! Jak dajesz tak niskie oceny całkiem dobremu filmowi ,obejrzales cały film ?
Wejdź na mój profil,to zobaczysz co oglądam:-)I to pierwszy film któremu dałam taką ocenę,no po prostu nie mogłam obejrzeć do końca,nie dało się.Tylko proszę bez tekstu-jak nie oglądałaś całego,to nie oceniaj.Miałam na chama obejrzeć?Albo mnie interesuje,albo nie.Ale gusta są różne,ja nie z tych co będą przeżywać bo Tobie się podoba.Jak się podoba,to dobrze,przynajmniej Ty się nie wynudziłeś.
Ciekawe ile w ogóle go obejrzałes , bo wierz nie w każdym filmie akcja dzieje się scena za sceno .filmy potrafią się na prawdę rozkręcac
Dlatego początek mógł wydawac się mniej interesujący , ale skoro ty nie lubisz takiego typu filmów to nie masz po co go oglądac
No powiem Ci ze wierzę że są rzeczy których nie jesteśmy w stanie wytłumaczyć,wierzę ze ktoś moze być opętany.