PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622009}

Demony

The Devil Inside
2012
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 23098
4,0 7 krytyków
Demony
powrót do forum filmu Demony

Dobry film

ocenił(a) film na 7

Już dawno nie oglądałam filmu, który podnosiłby ciśnienie i wzbudzał strach, tak jak ten.. Co do fabuły - mogłaby być ciekawsza.. Ale mimo wszystko POLECAM tym, którzy lubią się bać ;)

ocenił(a) film na 4
faxalon1

Ja lubię się bać - niestety na tym filmie nieczego się nie wystraszyłam, jedynie co 15 minut patrzyłam na zegarek, kiedy koniec seansu, a to w kinie zdarza mi się bardzo rzadko.

użytkownik usunięty
DamaMarcia

Ja się wystraszyłem chyba tylko psa, który zeskoczył z murku. A straszaków, gdzie pojawia się głośny dźwięk, a w tym samym czasie wyskakuje "potwór" nie liczę nawet, bo dzisiejsze "horrory" opierają się wyłącznie na tym. Jedynymi horrorami, które mają klimat są krótkie amatorskie filmiki na youtube.
Ale wizualnie da się przeżyć "Demony".

ocenił(a) film na 7
DamaMarcia

..po prostu nie jestem założycielką tego konta. Oj chciałabym, żeby mi płacili za takie opinie:) Niestety rzeczywistość jest szara, trzeba pracować :) Ciekawe, czy JOZIN obejrzał film... GNIOT? Ja wyraziłam swoją opinię po obejrzeniu filmu, JOZIN pewnie nie.. Ale nie interesuje mnie to, każdy ma inne upodobania. JA film polecam, pozdrawiam :)

faxalon1

MAM CIE!!!!!!!! Ludzie słuchajcie!!!!!! wypowiedź użytkownika faxalon to tak zwana podpucha !!!!! Takie konta są zakładane przez użytkowników którzy mają za zadanie zachęcić ludzi do wizyt w kinie właśnie na ten film (przeważnie lipnym, słabizna) żeby kasa z biletów była! Dowód: zajrzyjcie proszę na profil faxalon1 !!! Tylko jedna wypowiedź właśnie na tym filmie i oczywiście pozytywna!!! Ludzie nie dajcie się oszukiwać dystrybutorom filmów!! Jak widzicie pozytywne opinie na temat jakiegoś filmu który właśnie wchodzi do kin do od czasu do czasu sprawdźcie takiego użytkownika komentującego jak ma zero filmów ocenionych i tylko jeden komentarz, to już wiadomo że nas zaprasza na gniota.... a kasa z biletów musi być...

Jozin

http://www.filmweb.pl/film/Poka%C5%BC+kotku%2C+co+masz+w+%C5%9Brodku-2011-617930 /discussion/Ludzie%2C+nie+dajcie+si%C4%99+zwie%C5%9B%C4%87%2C,1803410

Jozin

Detektyw od siedmiu boleści. Teraz na podstawie takich komentarzy będziesz budował swoje zdanie o filmie? Chcesz wiedzieć czy film to gniot czy nie i wypowiadać się na jego temat- nie ma innego wyjścia- musisz go obejrzeć.

Ingenue

Tak ale znając takie zagrywki dystrybutorów jestem w stanie omijać komentarze kupione przez dystrybutora filmu a większą uwagę poświęcić normalnym użytkownikom

ocenił(a) film na 1
faxalon1

Dobry film ? Egzorcyzmy Emily Rose to był dobry film tego typu. Ja lubie sie bac, lubie horrory i jestem obiektywnym "krytykiem" filmowym i szczerze nie pamiętam zebym ogladal kiedys gorszy film od tego, prosta jak drut fabuła a końcówka? bez komentarza,. 1/10