PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622009}

Demony

The Devil Inside
2012
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 23098
4,0 7 krytyków
Demony
powrót do forum filmu Demony

Szkoda czasu

użytkownik usunięty

hej. jesli chcesz isc na ten film, to wierz mi na slowo, ze szkoda Twojego czasu i pieniedzy. Film jest beznadziejny w kazdym znaczeniu tego slowa . Ostatnio ogladalam tez podobny film , gdy wlasnie ktos kogos caly czas krei kamera, ale byl duzo lepszy. Ten film po prostu jest nudny i nic sie tam kupy nie trzyma a konczy sie tak glupio, ze w kinie tylko slychac bylo wielkie rozczarowane a podczas filmu sam smiech, bo nie bylo w tym nic dobrego. Film obejrzalam z mezem , bo mieszkamy w Szwecji i juz leci od kilku dni. Szkoda czasu!! Wybierzcie sie lepiej na inny film :)

użytkownik usunięty

Wierzę, że jest beznadziejny i na pewno nie obejrzę, bo: kilka dni temu jadę sobie metrem do pracy, tłok jak zwykle straszliwy, zwalnia się miejsce, siadam z ulgą i nagle mój wzrok pada na ścianę naprzeciwko, a na niej takie coś:
http://www.horrortalk.com/images/contests/the-devil-inside/devil-inside-poster.j pg
Aż podskoczyłam. Ta morda obrzydziła mi całą podróż, a i tak nie było mi zbyt radośnie, zważywszy, że był to poniedziałek rano. Za zrobienie tak koszmarnej reklamy producent może spodziewać się ode mnie jedynie kopa w dupe, bo moich pieniędzy na pewno nie zobaczy.

użytkownik usunięty

Nie dziwie sie :). W sumie nie wiem jak można puszczać w kinie tak nudny film , który kupy się nie trzyma . Końcówka jest tak głupia , ze aż śmieszna . No cóż ...czas na dobre horrory już minął :-(. Nawet gdyby ktoś wam proponował za darmo pójście na ten film , to szkoda czasu. :/)