PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622009}

Demony

The Devil Inside
2012
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 23098
4,0 7 krytyków
Demony
powrót do forum filmu Demony

Jak można zepsuc koniec takiego dobrego filmu !?
kiedy akcja zaczeła dopiero się rozkręcać, jak opętana Isabella dostawala szału w szpitalu, była akcja, była moc. Mozna powiedziec ze to byla jedna z najlepszych scen filmu. Potem jadą autem i nagle .. nie wiem co to odwalil ten ksiadz.. wypadek koniec filmu ... - co to za zakończenie ?
bo wątpie zeby byla kontynuacja.

ocenił(a) film na 4
MassGrzywa

UWAGA - MOŻLIWE SPOILERY!

też mnie zakończenie zirytowało :/ już siedziałam i stwierdziłam "o fajnie - zaczyna się coś dziać" a tu ni z tego ni z owego - dup - ucięte ... pewnie miało być tak dramatycznie że przecież ten demon zaczął na innych przełazić i na tego kamerzystę przeszedł i był wypadek i nie wiadomo co się działo dalej ale moim zdaniem to skończyły im sie pomysły i poszli na łatwiznę :/

Film spokojnie mógł dostać wyższą ocenę jakby tylko się postarali...

ocenił(a) film na 7
MassGrzywa

Miałem dokładnie tak samo. Myślałem że akcja się za chwilę rozkręci, a tu napisy końcowe. Jedna gwiazdka mniej za zakończenie.

MassGrzywa

Trzeba mieć ogromny talent, żeby tak spieprzyć zakończenie. Nie wiem czy funduszy im nie starczyło czy co? Na początku byłam pewna, że po prostu mam jakąś dziwną kopię filmu i że zakończenie zostało ucięte. Obejrzałam bodajże na 4 innych portalach zakończenie i za każdym razem nie mogłam wyjść z podziwu, że badziewnie zrobili tą końcówkę. U mnie także za zakończenie gwiazdka mniej.

Ahnessa

Ja myśle ze bedzie sequel ; ) bo nic się nie wyjaśnilo w tym filmie zadnego wniosku nie było. Moze to byc ta jak w przypadku REC tez w 1 czesci zakonczenie do dupy ale powstala kontynuacja w ktorej wszystko się wyjasnilo

MassGrzywa

Co ci się wyjaśniło w kolejnych odcinkach REC bo mnie tylko utwierdziły w tym że ten film to szmira i nic więcej :/

brawurka208

moze film nie byl swietny, no ale ej jak sie skonczyla 1czesc ? :D prawie doszli do rozwiazania zagadki az tu nagle dup i pozniej tą babe cos wciagnelo ..?..koniec...? a w 2 czesci okazalo sie ze to nie zaden wirus ani bron biologiczna tylko opetani byli szczegolnie ta dziewczynka.
i chyba przyznasz mi racje nie? ; )

ocenił(a) film na 2
MassGrzywa

który,Azaziel, Beliah a może to była Lilith co to biblijnego Adama nie chciała,leczcie się