PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622009}

Demony

The Devil Inside
2012
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 23098
4,0 7 krytyków
Demony
powrót do forum filmu Demony

beznadziejny

ocenił(a) film na 7

film sie konczy w kiedy wkoncu sie zaczyna "cos" dziec i rozkreca sie akcja !
nie polecam

ocenił(a) film na 1
jenefe

Popieram opinię 1/10

jenefe

[spoilerek] uhhh, a co się ma dziać po tym, jak wszyscy umierają?

ocenił(a) film na 7
dzudzamadza

jedna przezywa .....

ocenił(a) film na 4
jenefe

Więc będzie II część ;)

ocenił(a) film na 4
Welczer

Film do połowy był całkiem interesujący, jednak potem zrobił się nudny i przewidywalny a jego zakończenie było bezsensowne ...

ocenił(a) film na 7
matyliano

zgadzam sie zjeb*** zakonczenie

ocenił(a) film na 7
Welczer

przezyla ale ja dobili :D hee

ocenił(a) film na 8
jenefe

Mimo wszystko uważam, ze to znacznie lepsza produkcja niz przereklamowany Blair Witch Project, czy Paranormal Activity, czy nawet Rytuał. Jesli oglada sie ten film w nocy po ciemku, jest naprawde dość schizujacy.

ocenił(a) film na 4
Aerthevist

Zgadzam się - Blair Witch Project to najbardziej przereklamowany film z tego gatunku jaki widziałam. Paranormal Activity natomiast jest moim zdaniem jednym z lepszych horrorów (oczywiście pierwsza część, potem było już tylko gorzej). Rytuał mi się kompletnie nie podobał. Tylko gra Hopkinsa go ratowała. A z Demonami jest jak ze Smakoszem - do połowy wszystko rozwija się, a potem jest wielki kataklizm i film robi się przeraźliwie głupi - demony atakują wszystkich po kolei. Tylko koniec mnie zszokował - tu muszę przyznać - co jak co, ale takiego zakończenia chyba nikt się nie spodziewał ;)

ocenił(a) film na 8
matyliano

BWP broni sie ewentualnie tym, ze to był dość prekursorski film i nie męczył długością. PA jest w stosunku do niego wtórne i w zasadzie niczego nie prezentuje ciekawego (wręcz nudzi).