PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622009}

Demony

The Devil Inside
2012
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 23098
4,0 7 krytyków
Demony
powrót do forum filmu Demony

współczuje Wam. Jeśli sie w pore nie opamiętacie, będzie za późno.
Lepiej zacznijcie się zmieniać, bo świadomość błędu jest potworną karą dla człowieka.
Pamiętajcie że możecie żałować swojego wyboru i nie mieć czasu na naprawę.

Violentina

Ty, wez jakas pigulke najlepiej na nogi bo na glowe za pozno. Inkwizycja wrocila! A moze jeszcze bedziesz ukrzyzowywac? Litosci,frajerko...

itisnotme

inteligentny, kulturalny człowiek- uwielbiam takich, tak nie wielu jest ich w naszym kraju xD
Itisnotme lol będziesz frajerem ty, jeśle sie nie zmienisz, ale ... twoje życie, twój wybór
Współczuje ci. To smutne jak sie zwracasz do mnie. Obrażasz mnie nie znajac a to znaczy ze nie szanujesz drugiego człowieka
:(

ocenił(a) film na 7
Violentina

"lol, pójdziesz do piekła frajerze, jeśli się nie nawrócisz" poległem :-D

Nen89

xD

Violentina

I tu masz racje-moje zycie,moj wybor z pelna swiadomoscia bledu a co za tym idzie potworna kara dla czlowieka ktory nie zgodzil sie zyc w Ciemnogrodzie...PS Tez Ci wspolczuje,biedna,naiwna istoto...

itisnotme

no to powodzenia w życiu życzę ") biedny naiwniaku

Violentina

Powodzenie w zyciu to ja juz mam a Ty,szara myszko wracaj do swojego kosciolka,zloz ofiare ojcu dyrektorowi a ja ide sie bawic bo stac mnie,,,P.S.O ile wiem to wiara Twa nie pozwala ublizac. Oj grzeszysz, siostro, grzeszysz a z gory podobno obserwuja...(sorki za literowke ale nie mieszkam w Polsce i nie posiadam polskiej klawiatury)

itisnotme

jesteś biednym, małym, wystraszonym chłopczykiem bez wiary i bez serca prawdopodbnie do tego jeszcze wychodowanym bo wychowanie to nie jest żadne. To jest chodowanie w jaskini. tam nie było nic ludzkiego tylko zwierzęcość, bo taki jesteś. I pewnie jak nie Polska to jakis kraj ateistyczny. A zwierzęta nie maja wiary, tylko instynkty, które muszą zaspokoić. Dotego brak inteligencji wyszedł z ciebie wiec tylko osobowość zezwierzęcona. Najprostrza co moze być. Więc naiwne stworzenie, Masz umysł, serce jeszcze? Szkoda ze z niego nie korzystasz. Kłamco.
P.S. idź do szkoły, naucz sie czegoś, przyda ci się, chłopcze. szczególnie kultury przydałoby ci sie.

Violentina

Posluchaj,ty niechowana w jaskini. Mam ponad 50 lat ,doswiadczenie wielokroc przerastajace twoje, do szkoly juz nie pojde bo dwa fakultety w zupelnosci mi wystarcza,przezylem komune,mysle ze przezyje twoj moherowy beret,mam190 cm wzrostu i 115 kg wagi mam niezalezny zawod wiec nie jestem biednym,malym,wystraszonym chlopcem bez szkoly! A serce mam dla ludzi z poczuciem tolerancji , kochajacych zycie a nie to co po zyciu czyli nic! Tak wiec zyj sobie w swoim malutkim swiatku,nie przeszkadzaj sobie a przedewszystkim innym w zyciu jakie wybrali,straznico wiary...Koniec tematu.

itisnotme

ha ha ha... 50 letni mały chłopczyk sie zdenerwował xD ?
a ja mam sto lat i jak bedziesz umierał wspomnisz moje słowa, że już za późno na przepraszam
człowieku małej wiary, biedaczyno która boi sie zasad. Większość facetów jest tchórzami. Zwłaszcza niedowiarków. Boicie sie zasad i dlatego uciekacie od Boga
i to ja mówię koniec tematu

ocenił(a) film na 4
Violentina

Wybacz, ale Ty tak serio? Wow. Zaskakujące ,ze kościół katolicki jako chyba jedyny potrafi prowadzić indoktrynacje poprzez serwis o kinie.
Macie niską frekfencje na mszach ostatnio ? Za moze za mało do koszyczka wpada i nie ma jak wybudować nowej pięknej swiatyni za 2 miliony ?

oklammnie

Szacun dla ciebie!

ocenił(a) film na 5
Violentina

Wstyd mi za takich ludzi, którzy uważają się za reprezentujących wiarę katolicką. Głupio mi za Ciebie kobieto.