na czym polega gra... jedna osoba pisze, z czego na co mamy dojsc... zaraz zademonstruje... np.
OD SALAAM NAMASTE DO AISHWARYA RAI
i nastepna osoba idzie po osobach i filmach... wazne jest stosowanie naprzemienne... a wiec...
SALAAM NAMASTE- PREITY ZINTA- GDYBY JUTRA NIE BYLO- SHAHRUKH KHAN- DEVDAS-AISHWARYA RAI..
rozumiecie juz;> mozecie pisac dopoki nie dojdziecie do danej osoby;p a wiec zaczynamy...
OD DEVDAS DO RANI MUKHERJEE
pozdrawiam:P
bo to nie mialo byc trudne:)) a gdzie twoj lancuszek:> np. od... do...;> po kazdym skonczeniu lancuszka napisz swoje propozycje...
ale skoro nie napisalas... no to...
OD ESHA DEOL DO CZASEM SLONCE CZASEM DESZCZ
to jak nikt sie nie udziela... to ja sie dziele:)
ESHA DEOL- DHOOM-ABHISHEK BACHCHAN-BLUFFMASTER-PRIYANKA CHOPRA-DON-SHAHRUKH KHAN-CZASEM SLONCE CZASEM DESZCZ
OD AISHWARYA RAI DO DON
Aishwarya Rai - Josh - Shahrukh Khan - Don
może być?
od Gdyby jutra nie było do Kyon ki
Gdyby jutra nie było - Shahrukh Khan - Czasem słońce czasem deszcz - Kareena Kapoor - Kyon Ki
Kareena Kapoor-Asioka-Shahrukh Khan- Czasem slonce czasem deszcz- Rani Mukhejree- Bunty aur Babli-Aishwarya Rai- Kyun ho gaya na...
a teraz od Preity Zinty do Ishy Koppikar
Abhishek Bachchan- Yuva- Rani Mukherjee- kuch kuch hota hai- Shah Rukh Khan- One 2 ka 4- Juhi Chawla
wiem, że można to było zrobić o wiele krócej ale chciałam się trochę pobawić ;P
a moja propozycja to: od Vivek Oberoi do Shreyas Talpade
Miłej zabawy :)
Vivek Oberoi-Yuva- Esha Deol-Dhoom-John Abraham-Podrywacze-Rimi Sen-Dhoom 2-Hrithik Roshan-Czasem slonce czsem deszcz- Kareena Kapoor- Asoka- Shahrukh Khan- Om Shanti Om-Shreyas Talpade
mozna bylo szybciej, ale chcialam sie pobawic:)
od Bunty i Babli do Aishwarya Rai
bunty i babli - Abhishek Bachchan - kroki w chmurach - aishwarya rai
od od Josh do salaam namaste
Josh-Shahrukh Khan- Gdyby jutra nie bylo- Preity Zinta-Salaam Namaste
od Kroki w chmurach do Gdyby jutra nie bylo:)
kroki w chmurach- Abhishek Bachcha- Nigdy nie mów żegnaj- Amitabh Bachchan - czasem słońce czasem deszcz- Jaya Bhaduri- Gdyby jutra nie było
Coś dzisiaj jestem w rodzinnym nastroju ;P
moja propozycja: Dor- Fanaa
Dor-Girish Karnad -Hey Ram-Rani Mukherjee-Paheli-Shahrukh Khan- Zona dla zuchwalych-Kajol-Fanaa
propozycja: od Kajol do Shahrukha Khana:) ale trudne:L)
ok to może ja
Kajol - Karan Arjun - Shahrukh Khan
a moja propozycja to od Kareeny Kapoor do Abhishek Bachchan moze byc?
Kareena Kapoor-Asoka-Shahrukh Khan-Devdas-Aishwarya Rai-Dhoom 2-Abhishek Bachchan...
moja propo to od Juhi Chawla do John Abraham:)
Juhi Chawla- One 2 ka 4- Jackie Shroff- Devdas- Shahrukh Khan- Kabhi Alvida Naa Kehna- Abhishek Bachchan- Dhoom- John Abraham
powiedzmy... Abhishek Bachchan- Amitabh Bachchan
Abhishek Bachchan - kank - Shahrukh Khan - k3g - Amitabh Bachchan
a teraz... Anupam Kher-Parminder Nagra
powodzenia
Anupam Kher - Laaga Chunari Mein Daag - Konkona Sen Sharma - Life in a... Metro - Irfan Khan - Cena odwagi - Archie Panjabi - Podkręć jak Beckham - Parminder Nagra
Może teraz... Shiney Ahuja - Madhuri Dixit
Shiney Ahuja-Fanaa-Kajol- Zona dla zuchwalych- Shahrukh Khan- Devdas- Madhuri Dixit
od filmu Czasem slonce czasem deszcz do filmu Salaam Namaste
K3G - Kajol - Fanaa - Rishi Kapoor - Namastey London - Ritesh Deshmukh - Naach - Abhishek Bachchan - Yuva - Rani Mukherjee - Har Dil Jo Pyar Karega - Salman Khan - Partner - Govinda - Albela - Aishwarya Rai - Dil Ka Rishta - Arjun Rampal - Dil Hai Tumhaara - Preity Zinta - Salaam Namaste
To teraz: Katrina Kaif - Arjun Rampal
Katrina Kaif - Sarkar - Anupam Kher - Heyy Babyy - Boman Irani - Eklavya - Vidya Balan - Bhool Bhulaiyaa - Amisha Patel - Vaada - Arjun Rampal
Od Dharmendra do Sonam Kapoor
Dhamendra - Sholay - Hema Malini - Veer-Zaara - Divya Dutta - Aaja Nachle - Akshaye Khanna - Salaam-E-Ishq - Salman Khan - Saawariya - Sonam Kapoor
Od Divya Dutta do Smita Jaykar
Divya Dutta - Mr Ya Miss - Ritesh Deshmukh - Cash - Ajay Devgan - Pyaar To Hona Hi Tha - Kajol - Kuch Kuch Hota Hai - Shahrukh Khan - Devdas - Smita Jaykar
Od Shayan Munshi do Isha Koppikar
Shayan Munshi- Ahista Ahista- Soha Ali Khan-Khoya Khoya Chand-Rajat Kapoor-Krazzy 4-Rakhi Sawant-Jestem przy tobie-Shahrukh Khan- Don The chase begin...- Ishaa Koppikar
od Rani Mukhejree do Kajol;)
Shahrukh-Devdas-Aishwarya Rai -Kroki w chmurach-Abhishek Bachchan
Od Kajol do Rani Mukherjee
Kajol-k3g-Rani Mukherjee
Było juz wcześniej nie zauważyłam ;P
To może tak: Od Aryan Khan do Ahista Ahista ;D