PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34483}
7,6 5,6 tys. ocen
7,6 10 1 5609

Devdas
powrót do forum filmu Devdas

no jak sie o tym dowiedziałam to mi żuchwa opadła hehehe jestem ciekawa jak sie spisze tv4, oby nie było powtórki z Asoki z tvp1!!

Nur_Jahan

No, no, no, miło widzieć, że bollywood staje się coraz popularniejszy :-)

Eluria

Tez nie moglam uwierzyc jak to zobaczylam:).Jeszcze go nie widzialam,wiec nie moge sie juz doczekac

_Mia_

SZOK!! tylko tyle moge powiedziec ale ciesze sie bardzo ze TV4 postanowilo dawac takie filmy. bardzo sie ciesze ze Devdas co prawda mam ten film, ogladalam w kawalkach ale niestety moje dvd nie przyjmoje napisow z divixow :( wiec z przyjemnoscia ogladne z lektorem w telewizji choc nie lubie jak sa reklamy ale nawet to przecierpie byle tylko obejrzec film z Przyjacielem :D

Nur_Jahan

Heh :) właśnie oglądam..xD
siedzę przed kompem i tv naraz :)) A. Rai właśnie tańczy..xD a Devas odprawiał ostatnie rytuały... ech... Super film... Ale ogłądałam go już 3 razy..xD teraz 4 ^^, Pozdro :*

PaTeXi

ja oglądałam dziś po raz pierwszy i bardzo mi się podobał, tyle że co jakiś czas były przerywki, nie wiem czy to coś z odbiorem u mnie czy w tv 4...

Zaara

Ja także jestem poruszona tym, że taki film pojawił się w tv. Dziwię się, że tvp nie zainteresuje się indyjskimi projekcjami. Nie dość, że nie łatwo załapać się na takie w wypożyczalni, czy sklepie to jeszcze telewizja tak marnie zabiera się do puszczania tego typu filmów. Być może dzisiejszy DEVDAS w TV4 coś zmieni i kino z bollywood'u częściej będzie się ukazywać w polskich stacjach tv.

MaryKate

prawda, choć mnie się wydaje, że nic się nie zmieni. Dwa razy leciała na ale kino żona dla zuchwałych, raz Monsunowe wesele, jestem przy tobie na canal + , teraz Devdas, ale wydaje mi się, że nic się nie zmieni. Będzie można obejrzeć raz na rok albo dwa (dobrze by było) jakiś film Bollywood i to w godzinach, kiedy większość ludzi nie ogląda telewizji i jeszcze pewnie na prywatnych stacjach takich jak canal + lub ale kino...

Zaara

Hej! Całkiem niedawno chyba w TV Puls był "Asoka Wielki", a więc chyba idzie ku lepszemu. Poza tym zapraszam na stronę www.bemowo.e-bp.pl i do katalogu Czytelni nr 17, gdzie wpisując w tematyce Bollywood można znaleźć prawie wszystkie wydane w Polsce filmy z Bollywood. Można je wypożyczyć za darmo na dwa dni, oczywiście po zapisaniu się do biblioteki. Pozdrawiam!

Nur_Jahan

film super ogladałam własnie pierwszy raz 3 maja tylko smutne zakonczenie ale i tak mi sie podobał bardzo sie ciesze ze coraz czesciej leci BOLLYWOOD w Polskiej telewizji:)