Mi się film bardzo podobał, jest inny niż książka, ale obydwie wersje są fajne :) Lubię Meryl Streep i Anne, więc kolejne plusy. Gdyby nie te aktorki... To nie wiem czy byłoby tak świetnie. Ale ogólnie mam b. pozytywne wrażenia i jak i do filmu jak i do książki będę wracać.
ejj, jak komuś się chce to niech zarzuci kilka tytułów, które wart obejrzeć ;) obojętnie jaki gatunek ;)
Szukasz czegoś w stylu właśnie "Prady" czy ogólnie czegoś ciekawego?
Możesz zaglądnąć na mój profil i porozglądać się za tytułami.
Jeśli chcesz to po prostu wejdź na youtube:) - akurat teraz oglądam "Piętro wyżej", przedwojenny, polski film z rewelacyjną rolą Eugeniusza Bodo:)! Zresztą był po prostu genialnym aktorem:) Kino przed- i powojenne jest dla mnie skarbem kinematografii:)! a filmy z udziałem nieodżałowanego E.Bodo, jego kreacjami aktorskimi i piosenkami w jego wykonaniu to...mistrzostwo!
Jak to kiedyś można było obejść się bez słów na k, h i innych i do tego stworzyć TAKIE kamienie węgielne kina i mistrzowskie obrazy.
(Jeśli chcesz to napisz wiadomość do mnie to przez wiad.prywatne będziemy pisali, bo tu nie wolno wrzucać linków).
Streep w tym filmie była dla mnie po prostu ge-nial-na:)!
Zapomniałem kto tam gra i po prostu przez kilka początkowych minut nie mogłem rozpoznać jej w tej roli, a przecież jest TAK charakterystyczną aktorką;]