Diabeł ubiera się u Prady

The Devil Wears Prada
2006
7,0 403 tys. ocen
7,0 10 1 403053
6,0 52 krytyków
Diabeł ubiera się u Prady
powrót do forum filmu Diabeł ubiera się u Prady

Mi się film bardzo podobał, jest inny niż książka, ale obydwie wersje są fajne :) Lubię Meryl Streep i Anne, więc kolejne plusy. Gdyby nie te aktorki... To nie wiem czy byłoby tak świetnie. Ale ogólnie mam b. pozytywne wrażenia i jak i do filmu jak i do książki będę wracać.

ocenił(a) film na 7
Turkusowe_Glany

zgadzam się, film ok :)

Turkusowe_Glany

FIlm pozytywny, tylko M. Streep strasznie irytująca.

ocenił(a) film na 7
Kacper_1984

Hehe, zgadzam się, no ale w sumie... to tylko jej rola ;] Film jest super! ^^

ocenił(a) film na 9
Shining_Night

mnie też się film bardzo podoba :)

ocenił(a) film na 7
princessa_87

ejj, jak komuś się chce to niech zarzuci kilka tytułów, które wart obejrzeć ;) obojętnie jaki gatunek ;)

ocenił(a) film na 8
Maragy

Szukasz czegoś w stylu właśnie "Prady" czy ogólnie czegoś ciekawego?
Możesz zaglądnąć na mój profil i porozglądać się za tytułami.

ocenił(a) film na 7
peace4all

ogólnie czegoś ciekawego :)

ocenił(a) film na 8
Maragy

Jeśli chcesz to po prostu wejdź na youtube:) - akurat teraz oglądam "Piętro wyżej", przedwojenny, polski film z rewelacyjną rolą Eugeniusza Bodo:)! Zresztą był po prostu genialnym aktorem:) Kino przed- i powojenne jest dla mnie skarbem kinematografii:)! a filmy z udziałem nieodżałowanego E.Bodo, jego kreacjami aktorskimi i piosenkami w jego wykonaniu to...mistrzostwo!
Jak to kiedyś można było obejść się bez słów na k, h i innych i do tego stworzyć TAKIE kamienie węgielne kina i mistrzowskie obrazy.

(Jeśli chcesz to napisz wiadomość do mnie to przez wiad.prywatne będziemy pisali, bo tu nie wolno wrzucać linków).

ocenił(a) film na 8
Kacper_1984

streep grała super!

ocenił(a) film na 8
charllotte

Streep w tym filmie była dla mnie po prostu ge-nial-na:)!
Zapomniałem kto tam gra i po prostu przez kilka początkowych minut nie mogłem rozpoznać jej w tej roli, a przecież jest TAK charakterystyczną aktorką;]

użytkownik usunięty
Turkusowe_Glany

Streep zagrała wybitnie. Żadnego zbędnego gestu.