Film jest Mega zajebisty Meryl Streep?? Love Love Love Po prostu bardzo dobrze odegrała rolę
wrednej jędzy . Polecam ten film jest godny uwagi :P
Dokładnie śmiech na sali bo te komentarze to już nie dotyczą samego filmu tylko dwóch debili próbuje podnieść sobie chyba samoocenę pisząc tak głupie komenty ;P
święte słowa. Kłóci się jeden na przeciwko drugiego o jakieś pierdoły totalnie odseparowując się od merytorycznych komentarzy.
Zdefiniuj stan. Bo tą odzywką po prostu prostu pokazałeś, że jesteś idiotą. Domagasz się merytoryki, a później prowokujesz jak ten głupi jaś z telewizji.
głupi , naiwny jest tylko ten który daje sie sprowokowac.Mowa co prawda jest srebrem jednak milczenie złotem. Coś jeszcze? jakies kąśliwości , docinki et cetera itp i tede
Poczekaj, coś jeszcze wymyślę póki słownik frazeologizmów masz otwarty... hehe : )
W jaki sposób miałbym podnosić sobie samoocenę pisząc, że film jest beznadziejny? Gdybym powiedział, że zrobię lepszy- owszem, to by nachodziło na podnoszenie sobie samooceny, a tak- po prostu oceniam: film to totalna kupa z trawą.
hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahhahahahaha . Żal mi Cię dziecko ;];] . Zamknij w końcu tę krzywą mordę . Najlepiej będzie jak Ci co lubią ten film niech się tutaj nie wypowiadają niech zostaną ci najbardziej inteligentni ;)) Pozdro siema frajerzy ;] . A chyba nie skumałeś o co chodzi ze szkicem interpretacyjnym przykro mi ;))))
Obrażasz ludzi pisząc, że mają krzywą mordę, a jednak chwilę wcześniej piszesz "Cię" z dużej litery. Hmm, jakby to nazwać- chwilowy zanik kultury, czy chwilowy jej przebłysk? Długo się śmiejesz na tych literkach, ale podejrzewam, że podczas tej glosolalii ciekła Ci piana z ust. Nie wiem tylko o co Ci już w tym momencie chodzi... Nie możesz się zgodzić z tym, że komuś się ten film nie podobał?
maciekb80 tworzy podsumowania i złote sentencje niczym tuchaj bej zagrzewający swych żołnierzy do walki. Szkoda tylko, że merytoryka jego wypowiedzi jest płytka jak Jezioro Nazyderskie w okresie zimy. Ja widzę to tak: "Kłócą się, powiedzmy, dwie osoby. maciekb80 przychodzi i informuje je: 'właśnie się kłócicie' " albo taka sytuacja " Lekcja matematyki w pierwszej klasie nauczania zintegrowanego, pani mówi dzieciom, że siedem plus osiem to piętnaście, a maciekb80 wstaje z ławki i informuje całą klasę" ' Pani właśnie przekazała nam pewną informację ' ".
twoja pararela , adwoce lekcji matematyki , tak pasuję to przytyku w moja osobę jak wół do karety.Pewnie cały dzień myślełeś(aś) nad ty esejem no ale wyszło co wyszło.
Pewnie, pewnie. Skąd taki pewny jesteś? Szkoda, że ciebie nie stać na więcej, niż jedno zdanie napisane bez błędu...
Prawie dobrze, tylko 'S' i 'C' wielką literą oraz kropka na końcu. Ostatecznie można się przyczepić o brak orzeczenia, ale załóżmy, że gdzieś tam w domyśle istnieje... Następnym razem na pewno Ci się uda : ) Tylko już nie proś nikogo do pomocy, spróbuj sam.
To tak, jakby Ci zabrakło tylko jednego chromosomu w genach...
I dzięki kilku operacjom językowym; dzięki swoim wypowiedziom- zamiast jak człowiek- wyglądasz jak neandertalczyk. O, przypomniało mi sie, adekwatne do sytuacji: " Kali znaleźć orzech " :)
nie wiem czy nazwać twą " wypowiedz " jako autodestrukcyjną czy oderwaną od kontekstu jak ziemia od księżyca.
Aha, czyli księżyc był kiedyś częścią ziemi i teraz jest oderwany? Albo autodestrukcyjna, czyli co, sama wybuchnie zaraz jak w filmach z jamesem bondem? Ciekawe, ciekawe... Mógłbyś to rozwinąć, to się pośmieję jeszcze troszkę przed snem : )
No i w sumie trafiłam jesteś dennym polonistom na bezrobociu i uczysz się wciąż matematyki ale słabo ci to wychodzi :D idź poucz pisać kogoś innego :D
Wiesz co jesteś pusty jak nie wiem co kłócisz się jak jakaś baba . My doskonale wiemy o tym że siedzisz na bezrobociu nieudaczniku i jakimś trafem dorwałeś internet , a że nie potrafisz się zachować ty imbecylu to już twój problem jakbyś nie zauważył pustaku to to jest strona internetowa przeznaczona do tego aby każdy mógł zobaczyć jakie zdanie mają inni na temat filmu . aham jak wejdą tutaj to zobaczą takiego tępaka jak ty i nie wydaje mi się żebyś im pomógł w ocenie filmu bo z tego co tutaj widzę to wtrącasz tu jakieś analizy matematyczne sorry człowieku , ale chyba sobie fora internetowe pomyliłeś , Weź się stąd usuń bo nikogo nie interesuje twoje zdanie. A ja jak czytam twoje komentarze to wręcz przeciwnie śmieje się w niebo głosy że tacy porąbani ludzie się rodzą wychowywani chyba przez małpy. Myślisz że jak komuś ubliżasz to że ten ktoś w depresje od razu wpadnie chyba jesteś śmieszny i za dużo sobie myślisz . Wypie*** stąd bo nikt nie chce ciebie tutaj (czytać) :D
i pamiętaj o argumentach za i przeciw, najlepiej trzy 'za' i dwa 'przeciw', ale przy 'przeciw' oszukuj, nie wyciągaj wszystkich brudów i w zakończeniu napisz coś takiego: "Jest troche za, jest troche przeciw, ale za jest więcej, wiec film mi sie podobal "