Diabeł ubiera się u Prady

The Devil Wears Prada
2006
7,0 403 tys. ocen
7,0 10 1 403084
6,0 52 krytyków
Diabeł ubiera się u Prady
powrót do forum filmu Diabeł ubiera się u Prady

Genialna Meryl Streep i tyle...reszta nie zachwyca

Eirien

...........................................................
A Emily Blunt?

Howler

-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\-\
A Emily...
Da się przeżyć. ;)

Howler

Ja też strasznie lubie Emily! Najbardziej ją polubiła sposród wszystkich bohaterów!

ocenił(a) film na 10
Parilatte

Maryl Streep pobiła samą siebie, nalezy jej sie oscar i bardzo dobra gra Anny Hatway.

paulina90

Anna wcale nie była aż taka powalająca. W porządku, ale nic nadwzwyczajnego powiedziałabym. Za to Meryl Streep.. to juz chyba klasa sama w sobie..

ocenił(a) film na 9
Ducha

Filmowa Andy była baaardzo przeciętna. O Mirandzie nic nie mówię, bo i tak wiadomo,że Meryl Streep gra znakomicie w każdym swoim filmie;p
Za to z drugoplanowych ról świetnie wypadli filmowa Emily i Nigel .
Mieli naprawdę niezłe teksty:)

ocenił(a) film na 10
Parilatte

Bardzo dobra gra Maryl Streep [oscar sie nalezy] jak rowniez mozna powiedziec wschodzacej gwiazdy- Anny Hathaway.

ocenił(a) film na 8
paulina90

Meryl oczywiście THE BEST ;) Muszę jednak przyznać, że bardziej zachwyciła mnie gra Emily niż Anne. Nieźle sobie poradziła z tą rolą.!
Na uwagę zasługuje też Stanley Tucci, czyli filmowy Nigel :)

W ogóle obsada jest great i tyle ;D

ocenił(a) film na 10
Eirien

Meryl Streep jak zwykle świetna. Emily mnie nie zachwyciła

ocenił(a) film na 9
katka06

Szczerze mówiąc o wiele bardziej mi się podobała Anne niż Emily. A Meryl była naprawdę świetna.

ocenił(a) film na 10
Eirien

Meryl Streep była faktycznie genialna ale jak dla mnie Emily Blunt była tysiąc razy lepsza od anny widać to zwłaszcza po drugim razie kiedy sie obejrzy filmik. Emily rewelacja

ocenił(a) film na 8
Eirien

rzeczywiście - macie rację, Emily zagrała swoją imienniczkę świetnie. jej texty były niezłe. może to też wynikac z jej brytyjskiego akcentu, który się wyróżniał. najlepsza scena z nią to ta w szpitalu...
Meryl Streep - moja ulubiona aktorka, więc zostawię to bez komentarza....
na zawsze zapamiętam tą scenę z filmu 'Ze śmiercią jej do twarzy', gdy spadała ze schodów....;]