Diabeł ubiera się u Prady

The Devil Wears Prada
2006
7,0 403 tys. ocen
7,0 10 1 403084
6,0 52 krytyków
Diabeł ubiera się u Prady
powrót do forum filmu Diabeł ubiera się u Prady

Słaby film. Ani muzyka nie robi wrażenia , zdjęcia robione tylko dla zdjęć, Scenariusz też nie zbyt oryginalny. Jest to produkcja czysto rozrywkowa, komercyjna. No, ale rozumie że może się podobać bo trzeba przyznać można na nim się dobrze zrelaksować, jest także dosyć sprawnie wyreżyserowany, ale i tak reżyser prezentuje dość przeciętny poziom. Jedynie to Meryl Streep wyszła tutaj ponad przeciętną i tym samym zdominowała cały film.
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 4
wojtek40i4

podpisuję się pod tym obiema rękami... :)

Screaming

Nie zgadzam się, ale każdy może mieć swoje zdanie..

ocenił(a) film na 8
wojtek40i4

mi się podobało, obejrzalam dla zabawy, a czego można się po muzyce zpodziewać? że klasyk zamiast tego techno puszczą, które non stop było podkładem. piosenka na wstępie bardzo mi się podobała. ^^

ocenił(a) film na 9
wojtek40i4

Nie zgadzam się, film mi się bardzo podobał, odzwierciedlał prawdziwe życie w wielkim mieście, i co show-biznes może zrobić z człowiekiem. Anne Hathaway wspaniale odegrała rolę Andree, także Meryl Streep niesamowicie pokazała że kobieta ma klasę ;)

ocenił(a) film na 7
wojtek40i4

..w porównaniu z innymi produkcjami, to jest to dość przyzwoity film.. ale rzeczywiście - nic rewelacyjnego w nim nie ma.. ot, do zaliczenia.