Taa, wraca;) Gość jedzie do Bostonu, ona zostaje w Nowym Jorku. Na pewno by się ucieszył z odpowiedzi na pytanie: jak było w Paryżu ? :D
Ciężko żyłoby się ze świadomością, że do siebie wrócili. Ona daje d@@@y od razu po rozstaniu, a on w nieświadomości , ze ona jest ostatnią landarą dalej z nią jest. :|
Jeśli wcześniej tego filmu nie oglądałeś i przeczytałeś tzw. pytanie spoilerowe to nie masz czego żałować, bo film taki se. :) Piszę to dla spokoju Twego rozgoryczonego humoru. :)
wiem, wiem - tez słyszałem że film jest średniawy niemniej jednak chciałem sam się o tym przekonać a coś takiego po prostu generalnie mnie wkurza ;>
Ale dzięki! ;D
Spilerowe pytanie w tytule ma właśnie ostrzec żeby nie czytać dalej, a jak ktoś jest ciekawski to już jego sprawa.
No właśnie ta ich rozmowa wygląda tak, że on mówi: coś wymyślimy, czyli, że chyba wracają do siebie, ale potem jak pyta: co będziesz robić, to ona mówi, że zaraz ma rozmowę o pracę i zaczynają rozmawiać jak zwykli znajomi i ja nie wiem w końcu, czyżby związek na odległość?