Diabeł ubiera się u Prady

The Devil Wears Prada
2006
7,0 403 tys. ocen
7,0 10 1 403084
6,0 52 krytyków
Diabeł ubiera się u Prady
powrót do forum filmu Diabeł ubiera się u Prady

Moja to Emily - po prostu jej gra, zachowanie, dykcja i wogóle są tak zabawne że jest to osoba która w tym filmie najbardziej mnie rozbroiła ;) no i oczywiście Miranda za jej czarny charakterek - albo może dlatego że jest grana przez moją ulubioną aktorkę ;)

Ale na pewno pierwsza jest dla mnie Emily w tym filmie ;)

ocenił(a) film na 9
michlo

Taaa, Emily no i główna bohaterka. Obie zagrały swe role znakomicie, zwłaszcza Emily i jej miny ;) Dodałabym tez Adriana Greniera, bo jest moim ukochanym aktorem [dlaczego nie grywa w filmach? ;>]

pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 5
joashia

Tak, tak, Emily była świetna! Ja polubiłam też Nigela.

ocenił(a) film na 10
michlo

Mirinda, za jej kamienną twarz. I za całokształt.

Soffie7

Nigel był świetny,wiele bym dała za takiego przyjaciela.
Ale mistrzostwo należy się Mirandzie,czy to sprawiła sama rola zimnej diabelnej szefowej czy równie diabelski talent Meryl Streep (czy jak to tam się pisze..) pani Priestly na tle zostawia innych daleko w tyle,nadaje filmowi sens,no co tu dużo mówic...Miranda wymiata :D

michlo

Moją ulubioną postacią jest oczywiście Miranda pewnie dlatego że jest grana przez moją ulubioną aktorkę ale ona nadaje temu filmowi taką klasę.Wspaniale zagrała :)

michlo

Miranda, Emily (Anne Hathaway - moja ulubiona aktorka) no i Nigel - specyficzny sposób gry z humorem. Meryl Streep - talent i klasa. S-U-P-E-R!!!:)

użytkownik usunięty
michlo

Meryl Streep z charakterystycznym dla Mirandy "That's all." ;]]

O tak, to "That's all" w połączeniu z lekceważącym spojrzeniem - mistrzostwo

ocenił(a) film na 8
michlo

Miranda - Mistrzostwo gry aktorskiej, po prostu ... znakomita
Reszta ekipy też fajnie zagrała ale gdy ktoś rzuca tytuł "Diabeł Ubiera się u Prady" kojarzy się tylko ona a dopiero później cała reszta :)

gosia_g211

Niezawodna Meryl Streep.
That's all.

h_anka

A ja nie powiem, nigdy nikt się nie domyśli xD
That's all.

ocenił(a) film na 10
Samantha_2

A ja powiem-Miranda ;D
Wiem, nikogo nie zaskoczyłam.
That's all.

skiinyheart

Miranda wymiata
:)

michlo

NIE MA LUZ POSTACI W TYM GNIOCIE ! W TYCH WYPOCINACH !

ocenił(a) film na 7
dubinn

Christian Thompson ;-)