panienek lubiących mode, taki sobie choć bylo pare śmiesznych scen.
Niezgadzam się. Też tak pomyślałem kiedy zobaczyłem zwiastun ale po obejrzeniu muszę stwierdzić że to jeden z lepszych filmów jaki obejrzałem. Bardzo mi się podobała muzyka z tego filmu a moda wg mnie była tam tylko tłem.
ale zwiastun mówił, że bedzie to lepszy film, niestety dla mnie nie był, taki standardzik. Ale każdy ma inny gust i dobrze:))
tez mialam nieco wyzsze oczekiwania co do tego filmu, ale fajnie bylo popatrzec na ciuchy ,mimo ze sa z przed 2 sezonow
Co ciekawe mi się film podobał, chociaż się tego nie spodziewałem. Wreszcie jakiś mądry film o współczesnych panienkach mającyh fioła na punkcie modnych ciuchów. Poakzuje też to, co strasznego stało się ze współczesnymi kobietami. Naprawdę dobry film.
"Poakzuje też to, co strasznego stało się ze współczesnymi kobietami." co strasznego się stało ? w sumie to nic bo w końcu od zawsze kobiety chciały być atrakcyjne i dążyły do tego, tyle ze jak wszystko moda się zmienia i wymogi "atrakcyjnego" wyglądu również ... po za tym drażniące jest to że faceci dziwią się ile kobiety wkładają wysiłku w swój wygląd ale hallo ?! dla kogo to robią ? wiem dla siebie ale po to żeby się podobać płci przeciwnej!!! [tudzież tej samej zależnie od upodobań]w końcu mało który facet zainteresuje się zaniedbaną dziewczyną.
ps. żebym została dobrze zrozumiana nie bronie tu kobiet które 24 na 24 zajmują się tylko swoją "urodą" nie popadajmy tu w skrajności...
pss. Film nie tylko dla ?panienek? biegających po sklepach, lekki film, fabuła przewidywalna, zwyczajny przyjemny można się przy nim odprężyć.
Muza, nie chodzi mi tylko o wygląd. Kiedys nie było takiego kultu wyglądu i poświecania wszystkiego, by być piekna.
Mnie chodzi przede wszystkim o to, ze dzisaj kobiety rzuciły się w wir kariery, realizuja chore ambicje. A na tym cierpią związki, rodzina, małzenstwo.
To wlasnie jest dobrzez pokazane w filmie, w jaki sposób intelignetna, ucziciwa dziewczyna daje się omamić wizją szalonego świata. Kariera stała sie dla dzisejszych kobiet najwazniejsza - i to jest przerażające.