Diabeł ubiera się u Prady

The Devil Wears Prada
2006
7,0 403 tys. ocen
7,0 10 1 403084
6,0 52 krytyków
Diabeł ubiera się u Prady
powrót do forum filmu Diabeł ubiera się u Prady

dla kreacji meryl naprawdę warto obejrzeć.może jest to film trochę nastolatkowy ale dla meryl warto obejrzeć bo jest niesamowita!ta mimika :)szok

sheeperek

Dokładnie! Podpisuję się pod tym obiema rękami. Ta klasa, ten głos.. Najbardziej w filmie z udziałem Meryl podobało mi się, jak wchodziła do biura i rzucała Andrei na biurko płaszcze i torebki, za każdym razem inne, a przy tym słodkim, cichym głosem: "Dziewczynki potrzebują deski surfingowe", "Gdzie moja jajecznica?" itp. Jest genialna.
To tyle w tym temacie :)

ocenił(a) film na 5
sheeperek

Meryl to jedyny plus tego wszystkiego;/ film jest tak gupi ,ze maskara !!!!!!!

ocenił(a) film na 8
sheeperek

Popieram - Meryl Streep jest solidną podstawą tego filmu, w sumie bezwartościowego; "sznurowanie warg" - coś pięknego...
"That's all"
Pozdro

sheeperek

Meryl potrafiłaby zagrać wszystko. Jest absolutnie aktorką doskonałą.

ocenił(a) film na 9
sheeperek

Dopiero dzisiaj obejrzałam, wg mnie świetny. A co do M. Streep, jest po prostu genialna. Zawsze uważałam ją za świetną aktorkę, aczkolwiek w tej roli jej nie widziałam, do teraz rzecz jasna!!!

gosia4

Film oceniłam na 2
Mimo to wszystkim polecam go obejrzeć
Meryl Streep to geniusz, nie wiem jak ona to robi

użytkownik usunięty
Eveleena

Zgadzam się co do Meryl Streep! Jest niesamowita! Świetna gra aktorska! film też fajny;)

ocenił(a) film na 7
sheeperek

Meryl ratuje ten film, aczkolwiek miło się oglądało ;)

ocenił(a) film na 5
sheeperek

milion bardziej podobała mi się książka.Wniej Miranda była jeszcze bardziej groźna i przerażająca.
Ale tak własnie ją sobie wyobrazałam czytając ksiązkę.
Jako kobietę o urodzie Meryl. Zagrała tą role genialnie jest stworzona do tego! ;)

użytkownik usunięty
sheeperek

Ostatnia scena jest genialna jak Miranda z kamienną twarzą patrzy na Andy, w samochodzie uśmiecha się do siebie, a później tak nagle i surowo do kierowcy: 'Jedź!' To było zabójcze:)