Film nic nie daje za to dużo zabiera. Okropny. Nic nie wnoszący. Żenująco płytki.
Komu on się może podobać? bezmózgim dwunastoletnim kopciuchom?
Niczego nie uczy. Komedia? A gdzie tu się śmiać?
Zgadzam się w 100... % Nudy, nudy, nudy! Zasnęłam po pół godzinie, bo już wiedziałam jak ten chłam się skończy ;l Zdecydowanie nie polecam. 3/10
Nie wydaje mi się żeby "kopciuchy" nosiły ciuszki od Prady czy buty od Manola...Skoro nie dostrzegacie przekazu w filmie to tylko Wasz problem...
Przesadzasz. Twoja krytyka została wypowiedziana tonem oburzonej zakompleksionej dziewczynki nie dopuszczającej do siebie, że świat jest różnorodny- jest czas na powagę, jest czas na relaks. Czy każdy film ma czegoś uczyć? Wg mnie nie. Często oglądam coś po to, żeby się pośmiać, wyluzować, spędzić miło czas a nie siedzieć wiecznie w poważnych i pouczających tematach. Powagi mamy dosyć w codziennym życiu. A po za tym film miał pewne przesłanie- jeśli nie widzisz w nim swoistej krytyki świata mody to już Twój problem.
Film wg mnie jest całkiem sympatyczny, polecam szczególnie dla pań.
ten film to uczta dla oka dla ludzi fascynujacych sie moda :) ale nie o to w zyciu chodzi ... nie rozumiesz do konca przekazu filmu i tyle!!!
jak uważasz, że film nic nie wnoszący to radzę obejrzeć go jeszcze kilka razy ze zrozumieniem;)