Intrygujący, stale trzymający w napięciu, świetnie zrealizowany horror, godny polecenia.
Zgadzam się z przedmówcą. Film jest dobry, ale do arcydzieła mu trochę brakuje. Nie wciąga aż tak, chociaż jest jako takie napięcie.
Przed chwilą obejrzałem. Fajny film, w sam raz na nudne popołudnie. Co prawda wybitne dzieło to nie jest, jednak urzekł mnie. Były momenty, że podskoczyłem, a rzadko mi się to zdarza w strasznie ostatnio przewidywalnych filmach. Ten taki nie był. Fajny fajny, a najlepsze jest to, że grają tam nieznani aktorzy (ja ich nie znałem), co jest bardzo na plus, bo gdyby to był polski film, to widzielibyśmy tam zapewne Karolaka, Małaszyńskiego, Szyca, Tyszkiewicz i Żmudę-Trzebiatowską. ;)
Spoiler !!!!! nienajgorszy, chociaż bardziej rozwinęłabym tu wątek psychologiczny, ludzie zamknięci w windzie, wśród nich morderca, jakby się zachowywali, chyba bardziej by panikowali, tego mi brakowało co do aktorowi to trojka z nich grała w Six Feet Under i za to plus
bardzo mi sie podobal :) moze bez wodotrysków, ale jednak byłem pozytywnie zaskoczony. Typowałem od poczatku 'tego zlego', kilka razy zmienialem zdanie (co sie liczy na plus) ale w koncu wypadlo tak jak myslalem :) Polecam!