cytat z filmu ?mówisz do niego jak do psa, tak się nawet do polaka nie mówi?
dokładnie... szczenka mi opadła jak to usłyszałem :/
Albo o gościu, że jest z Litwy, że ktoś tam lubi pomagać ludziom z 4-go świata.
Typowi Francuzi. Czym oni się zasłużyli dla Europy, że tak o nas mówią? Taa, dali się zrobić dwa razy w ten sam sposób i szybciej dali się pokonać , niż Polska.
Mocni w gębie.
Rozumiem zartowac, ale nie tak!!!
Mi też szczena opadla jak to uslyszalam. Od razu zrezygnowalam z ogladania tego filmu i przerzucilam na inny kanal
tam jest więcej afrykanów niż rodowitych francuzów.A z nas się wszędzie śmieją i taka jest bolesna prawda.Żabojady to są i tyle.Nasz schabowy rządzi!
i co przez ten tekst taka niska ocena?!
może polacy tam pojechali nie znając języka to jaka różnica czy francuz powie do polaka po francusku czy zaszczeka? :)
bardziej napierdalajcie polaków co jadą w świat nie znając języków niż tych którzy to wyśmiewają!
Zgadzam sie, tez mi sie nie spodobały te teksty. Kolejny film w ktorym jawnie szydzi sie z polakow. Takie zagrania troche zaniżają poziom filmu
Moim zdanie przesadzacie trochę, bo Polacy też się śmieją z innych narodów np. Rosjanie to pijacy i złodzieje, Amerykanie i anglicy to głupki. Francuzi żabojady, pedały itp. ;) Oczywiście nie należy brać tego na poważnie. :D
Bardzo mnie osobiście uraził ten tekst. Oglądałem na Filmbox i jak tylko to usłyszałem to przełączyłem na inny kanał.