5,3 338  ocen
5,3 10 1 338
Didier
powrót do forum filmu Didier

Świnie

ocenił(a) film na 1

cytat z filmu ?mówisz do niego jak do psa, tak się nawet do polaka nie mówi?

gradins

dokładnie... szczenka mi opadła jak to usłyszałem :/

Albo o gościu, że jest z Litwy, że ktoś tam lubi pomagać ludziom z 4-go świata.

Typowi Francuzi. Czym oni się zasłużyli dla Europy, że tak o nas mówią? Taa, dali się zrobić dwa razy w ten sam sposób i szybciej dali się pokonać , niż Polska.
Mocni w gębie.

mash1

Troche luzu, każdy kraj sobie z innych żartuje my z nich też sobie żartujemy.

BMF

Rozumiem zartowac, ale nie tak!!!
Mi też szczena opadla jak to uslyszalam. Od razu zrezygnowalam z ogladania tego filmu i przerzucilam na inny kanal

gradins

przesadzili ciekawie czym oni moga sie szczycic chyba tym ze sa krajem przybłedów ,

Dawidek_2

tam jest więcej afrykanów niż rodowitych francuzów.A z nas się wszędzie śmieją i taka jest bolesna prawda.Żabojady to są i tyle.Nasz schabowy rządzi!

ocenił(a) film na 9
gradins

i co przez ten tekst taka niska ocena?!

może polacy tam pojechali nie znając języka to jaka różnica czy francuz powie do polaka po francusku czy zaszczeka? :)

bardziej napierdalajcie polaków co jadą w świat nie znając języków niż tych którzy to wyśmiewają!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
gradins

trzeba machnąć ręką na takie dictum, i tyle ...

ocenił(a) film na 8
gradins

Na żartach się nie znacie ? to tylko film...

gradins

Zgadzam sie, tez mi sie nie spodobały te teksty. Kolejny film w ktorym jawnie szydzi sie z polakow. Takie zagrania troche zaniżają poziom filmu

ocenił(a) film na 6
gradins

Moim zdanie przesadzacie trochę, bo Polacy też się śmieją z innych narodów np. Rosjanie to pijacy i złodzieje, Amerykanie i anglicy to głupki. Francuzi żabojady, pedały itp. ;) Oczywiście nie należy brać tego na poważnie. :D

ocenił(a) film na 1
gradins

Bardzo mnie osobiście uraził ten tekst. Oglądałem na Filmbox i jak tylko to usłyszałem to przełączyłem na inny kanał.

gradins

a co mają mówić żydzi i czarni