PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99503}

Dirty Dancing 2

Dirty Dancing: Havana Nights
2004
6,6 87 tys. ocen
6,6 10 1 86535
5,3 7 krytyków
Dirty Dancing 2
powrót do forum filmu Dirty Dancing 2

W ogóle do pięt nie dorasta jedynce. Jedynka to klasyka. A to... No comments.

1/10.

ocenił(a) film na 1
happysad_owa

Zgadzam sie w 100 % :)

ocenił(a) film na 1
ocenił(a) film na 10
happysad_owa

A jak dla mnie to świetny filmy, lepszy od jedynki :)

ocenił(a) film na 9
IgLIA

A ja się zgodzę z IgLIA(jak przestawiłam coś to przepraszam). Film jest świeży, inny, więcej tańca, mniej seksu(takiego jawnego) i ogólnie też fajnie:D Co prawda 1 nie przebije ale pierwsza część już się trochę czasami znudziła...

piratka4

Ja się też zgodzę. Jak już kiedyś pisałem dla mnie pierwsza część ("Wirującego Seksu" :D)To kompletne nieporozumienie. Nie wiem z jakiej okazji jest to przez niektórych uważane za klasykę. Jedynie muzyka w nim jest jako taka, reszta to dno i metr mułu (jak ktoś napisał już wcześniej). Druga zaś część jest już trochę lepsza, tak na ocenę 6/10

ocenił(a) film na 6
happysad_owa

mi się bardziej podobała ta część od pierwszej=]

epatsis

Oczywiście że DRUGA część jest lepsza, ciekawsza, fascynująca. Obejrzałam ją już chyba z 20 razy i nadal mi się podoba. Może też dlatego że kocham latynoamerykańskie rytmy, które naprawdę potrafią pobudzić człowieka:)
To, co że dużo się nie działo ale z drugiej strony to nie jest telenowela brazylijska.
Co do aktorów to również uważam, że stanęli na wysokości zadania. Romoli miny czasami są rozbrajające a Diego Luna nadał temu filmowi pewiem urok.
Pierwsza część była dobra ale tak naprawdę za mało było muzyki, tańca, szaleństwa. Jedynie byłam pod wrażeniem i nadal jestem tańca głównego.
Chciałabym jeszcze dużo napisać o częśći drugiej ale zachowam to dla siebie, bo pewnie i tak nikt tego nie przeczyta:P