PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99503}

Dirty Dancing 2

Dirty Dancing: Havana Nights
2004
6,6 87 tys. ocen
6,6 10 1 86535
5,3 7 krytyków
Dirty Dancing 2
powrót do forum filmu Dirty Dancing 2

Cudowny!

ocenił(a) film na 10

Dla mnie film cudowny i tak powiem to PODOBA mi się ZNACZNIE bardziej od pierwszej części. Po pierwsze może dlatego, że uwielbiam stroje lat 50, do tego dochodzi świetna muzyka i klimat. Człowiek aż się rwie do tańca! Ponadto chemia między Garai a Luną jest niesamowita! W ich tańcu jest tyle pasji i namiętności, aż człowiek ma wrażenie, że zaraz polecą iskry! ^^ Popisowy taniec na konkursie tańca był fenomenalny! Aż się chciało być na miejscu panny Garai^^ Co ja bym dała za faceta, który potrafi TAK tańczyć?! Panie Luna szapo-ba! No i jeszcze Silver screen dance. To jest prawdziwe DIRTY DANCING! Aż ciarki idą po plecach^^ <3

chanelk-a

Kwestia gustu, dla mnie 1 część jest lepsza od tej!

ocenił(a) film na 10
sebastian22221

Dokładnie. Kwestia gustu. Nie będę się spierać ani przekonywać. Wyraziłam tylko swoją pochlebną opinię o tym filmie! ^^

ocenił(a) film na 7
chanelk-a

Ja też wolę dwójkę, a jedynka mnie nie porywa. I nie mam zielonego pojęcia dlaczego. Przypuszczam, że muzyka, klimat, Luna, ale kto to wie?

ocenił(a) film na 10
SanchoPansa

Zgadzam się. Jak już pisałam powyżej wszystko to kwestia gustu.

chanelk-a

szczerze mówiąc , mi też się bardziej podoba od 1 cz ;)

ocenił(a) film na 8
chanelk-a

mnie też się bardziej podobała 2. część, dokładnie z tych powodów, o których napisałaś. niesamowity klimat, muzyka, taniec (oczywiscie!) i ta niewiarygodna chemia... gorąco mi się robiło od samego patrzenia! i uwierz, podczas sceny konkursowej również marzyłam o tym, by być na miejscu głównej bohaterki ;)

chanelk-a

Mi odwrotnie,ponieważ mi bardziej się podobała pierwsza część:)

chanelk-a

Mi bardziej podobała się 1 część,ale ta też jest bardzo fajna :) Aktorzy tańczyli świetnie w 1 części jak i w tej!