PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99503}

Dirty Dancing 2

Dirty Dancing: Havana Nights
2004
6,6 87 tys. ocen
6,6 10 1 86533
5,3 7 krytyków
Dirty Dancing 2
powrót do forum filmu Dirty Dancing 2

Film był świetny w życiu nie widziałam lepszego romansu. Ale tamuzyka i taniech w których od razu człowiek sie zakochuje i che być na miejscu bohaterów, Do tego przystojny Diego Luna (dla panów wersja z Romolą Garai )I ten krajobraz Cuby....
Czy ten piękny taniec muzyka romans i rebelia to nie zadużo od razu chce się jechac na Cubę z nadzieją spotkania partnera...

użytkownik usunięty
Katey_2

ano tak :D doslownie identyczne odczucia byly u mnie :D a wiec na lotnisko i na Kube! :P

użytkownik usunięty
Katey_2

Film był swietny,czołowy bohater rowniez i uwazam ze to nie za duzo jak na jeden film.Pochwalam cały projekt tego filmu i nie moge doczekac sie kolejnego filmu z aktorem Diegiem Luną;) Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
Katey_2

za dużo?? gdyby nie ta muzyka nie te tańce i gdyby nie Diego Luna i ten wspaniały wątek miłosny film nie był by taki wspaniały. Jest to dziwne, że po obejżeniu tego filmu odrazu chce sie jechac na Kube.

ocenił(a) film na 7
Katey_2

Mnie również film się podobał. Powiem szczerze, że miałem mieszane uczucia co do filmu. Nawet nie byłem przekonany, żeby go zobaczyć. A tu taka miła niespodzianka. Polecam gorąco.

użytkownik usunięty
Katey_2

Hmm...Diego Luna...lecę z Wami na Kubę...albo może do Meksyku spotkać Diega :P Sam taniec też był wspaniały...no ale gdyby nie Diego..Ok...kończę :P