Film był świetny w życiu nie widziałam lepszego romansu. Ale tamuzyka i taniech w których od razu człowiek sie zakochuje i che być na miejscu bohaterów, Do tego przystojny Diego Luna (dla panów wersja z Romolą Garai )I ten krajobraz Cuby....
Czy ten piękny taniec muzyka romans i rebelia to nie zadużo od razu chce się jechac na Cubę z nadzieją spotkania partnera...
ano tak :D doslownie identyczne odczucia byly u mnie :D a wiec na lotnisko i na Kube! :P
Film był swietny,czołowy bohater rowniez i uwazam ze to nie za duzo jak na jeden film.Pochwalam cały projekt tego filmu i nie moge doczekac sie kolejnego filmu z aktorem Diegiem Luną;) Pozdrawiam!
za dużo?? gdyby nie ta muzyka nie te tańce i gdyby nie Diego Luna i ten wspaniały wątek miłosny film nie był by taki wspaniały. Jest to dziwne, że po obejżeniu tego filmu odrazu chce sie jechac na Kube.
Mnie również film się podobał. Powiem szczerze, że miałem mieszane uczucia co do filmu. Nawet nie byłem przekonany, żeby go zobaczyć. A tu taka miła niespodzianka. Polecam gorąco.