PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99503}

Dirty Dancing 2

Dirty Dancing: Havana Nights
2004
6,6 87 tys. ocen
6,6 10 1 86535
5,3 7 krytyków
Dirty Dancing 2
powrót do forum filmu Dirty Dancing 2

Uwielbiam latynoską muzykę i państwa Ameryki Łacińskiej. Dla mnie ten film był więcej jak zaje...fajny:). Szkoda, że jeszcze nie mogłem przy nim tańczyć. Uważam też, że sceny, gdzie był pokazany sam taniec nie były nudne wręcz przeciwnie! To jest jeden z najlepszych filmów jaki widziałem!

użytkownik usunięty
adam_

no nareszcie ktoś komuś się podobało!dla mnie to tez był super film!!! aż chce się tańczyć!A Diego Luna był super!fajnie kiedyś spotkać takiego chłopaka,nie koniecznie z wyglądu ale żeby był taki fajny z charakteru!no ale to tylko film,choć podobno oparty na faktach!!! :-)

użytkownik usunięty

podzielam wasze zdanie!!! Dla mnie film, był świetnt a sceny tańca były..... no brak mi słow. Zrobiły na mnie pgromne wrażenie i owiem jedno chciała bym znaleść się na miejscu tej dziewczyny!!!!

ocenił(a) film na 7

heh, widze ze nie tylko ja jestemzachwycona...poszłam do kina 2 razy i tez nogi same mi sie ruszały jak siedziałam w fotelu!!!
jestem fanatyczka pierwszego filmu i uważam ze wspaniale że ktos postanowił zrobic taki filkm raz jeszcze!!!

adam_

zajebista muzyka!! wlasnie sciaglam soundtrack :D:D uuuuuuuu zajebisty !!! ale teraz lubie latynoska muzyke :) a film SUPER :D:D