Mam niektóre piosenki z tego filmu, więc jeśli jest ktoś zainteresowany to pisać. Wystarczy wasz mail. Postaram się przesłać jak najszybciej. Pzdr
hej, bardzo podobają mi się te kubańskie rytmy:)
Jeśli nie sprawi problemu to też poproszę :)
Kejta.czarna@wp.pl
Dzięki:)
Na tej stronie znajdują się tytuły wszystkich piosenek z filmu i można je odsłuchać x)
http://filmytaneczne.ovh.org/dirtydancing2.php
Czy zna ktoś może tytuł piosenki, a właściwie melodii, która leci gdy Katie przychodzi sie pożegnać z Javierem i całują się przed jego domem pod koniec filmu? Niestety nie ma jej w podstawowym soundtrack'u dlatego ciezko ja znalesc:( Pomocy, prosze...
Od dawna posiadam cały soundtrack i wciąż nie mam go dość :D:D:D ta muza po prostu nie pozwala siedzieć na tyłku :D:D:D:D
A nie znasz moze tytulu tego kawalka, o ktorym pisalam wyzej... (jak oni sie zegnaja przed domem Haviera taka spokojna melodyjka :) ???
Też szukam tego kawałka i nic!:( jakby ktoś miał to bardzo proszę na maila: gunsiara@poczta.fm
Ludzie wpiszczie sobie w googlach Dirty dancing 2 soundtrack download i po sprawie to chyba latwiejsze i od razu macie cala plyte a nie tylko pare piosenek
Nie ma to jak rozgrzebywać stare wiadomości, o których każdy zapomniał.. Spójrz na datę a później udzielaj dobrych rad..