PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99503}

Dirty Dancing 2

Dirty Dancing: Havana Nights
2004
6,6 86 tys. ocen
6,6 10 1 86456
4,9 7 krytyków
Dirty Dancing 2
powrót do forum filmu Dirty Dancing 2

Podobno ta historia jest prawdziwa (mam nadzieje, ze chociaz troszke ;P) i przydarzyla sie komus pracujacemu nad tym filmem. Czy wiecie moze komu i co sie potem z ta osoba stalo?

ocenił(a) film na 10
ania_cailith

niestety nic nie wiem komu i co potem, ale faktycnzie słyszłam ze jest to historia prawdziwa.Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 10
ania_cailith

Film oparty jest częściowo na historii życia producentki - JoAnn Jansen, która przeprowadziła się na Kubę z rodziną w 1958 roku. Stąd film ma podtytuł "Oparty na faktach autentycznych".

ocenił(a) film na 10
Juju_3

Właśnie, to jej historia. Och, ciekawą przygodę miała :)

ocenił(a) film na 10
goshe

Bardzo ciekawa historie ;) Tylko szkoda, ze nigdy nie powiedziala, jak sie skonczyla... Sadzicie, ze podobnie jak w filmie?

ocenił(a) film na 10
ania_cailith

Nie wiem... Możliwe, bo to "na faktach autentycznych", ale mogli coś zmienić... Chyba...

ocenił(a) film na 9
goshe

btw. od fakty nie są autentyczne. masło maslane. buziaki :*

ocenił(a) film na 10
nerazzurra

Sorki, fakty są autentyczne, bo to naprawdę historia tej babki, co choreografie układała!

ocenił(a) film na 9
goshe

fakt z załozenia jest rzeczą autentyczną:P. jeśli nie. to nie jest już faktem:P tak na chłopski rozum. no ale może się myle:D polonistką nie jestem :)

ocenił(a) film na 10
ania_cailith

Tak to jest prawdziwa historia:) To jest historia tej pani co tańczy z Patricem Swazy a później on mówi o zgłoszeniu sie do konkursu. Wiem bo mam na płycie jako dodatek specjalny!:) <lol>